DRAMA U WC-u

'JA SAM NAJNESRETNIJI ČOVJEK NA SVIJETU' Potresna ispovijest mladića kojega je već drugi put otrovni pauk ugrizao za penis

 Getty Images

Australskog prodavača Jordana (21) za penis je ugrizao otrovni pauk. Kao da to nije dovoljno loše, to mu se dogodilo već drugi put.

Jordan nije želio otkriti prezime, ali priznao je da ga je pauk ugrizao na isto mjesto kao i prije pet mjeseci, ovaj put na mobilnom zahodu na gradilištu u Sydneyju. “Ja sam najnesretniji čovjek u zemlji”, izjavio je nesretni mladić.

Nakon dramatičnog uvoda, Jordan se smirio i detaljno opisao što se dogodilo.

- Bezbrižno sam sjedio na školjci, odrađivao sam znate već što i odjedanput samo osjetio ubod. Prvo što sam pomislio jest 'ne mogu vjerovati, zar opet?!'. Pogledao sam dolje i vidio sam male nogice kako prelaze preko ruba školjke.

Kaže da je nakon prvog ugriza prije pet mjeseci sasvim odustao od korištenja mobilnih zahoda.

- Nisam se usudio, ali primijetio sam da ovaj čiste svaki dan. Rekoh sam sebi, idem iskoristiti ovako uredan i čist WC, a samo nekoliko minuta poslije previjao sam se od bolova...

Kolege s posla odmah su Jordanu priskočili u pomoć, ali za razliku od prvog puta kada su se uspaničili, sada je put do bolnice prošao u vedrijem tonu.

- Naravno da su me zezali...

Jordan je izašao iz bolnice i očekuje da će se vrlo brzo vratiti na posao. Međutim, u mobilne WC-e više nikada neće ući.

- Iskreno, ne ulazim više unutra ni pod prijetnjom oružja. Ni da mi život ovisi o tome!

Srećom, protuotrov za ugriz pauka crvenih leđa nastao je još prije 60 godina, tako da Jordanov život ni u jednom trenutku nije bio ugrožen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:49