JEZIV ZLOČIN U NJEMAČKOJ

JAVILE SE NA OGLAS ZA SEKS, UPALE U KLOPKU Monstruozni ih par umjesto romantičnog druženja zatočio i ubio, jednu raskomadao i bacio u kamin

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.05.2016. u 20:36

Alexander Koerner / 2016 Getty Images

Policija u Njemačkoj istražuje smrt dviju žena koje su držane kao taokinje i mučene. Jedan muškarac i njegova bivša supruga namamili su ih oglasom i zatočili u svom domu, javlja BBC .

Osumnjičeni Wilfred W. (46) i Angelika B. (47), uhićeni su prošlog tjedna i optuženi za ubojstvo.

Muškarac je na sudu porekao zlodjelo, no njegova je partnerica, navodno, sve priznala. Policija misli da bi moglo biti još žrtava te pretražuje dom ubojitog para u sjeveroistočnom dijelu Njemačke.

Policija već tjednima istražuje slučaj smrti 41-godišnje Susanne F. koja je bila zatočena i mučena u kući bivših supružnika. Preminula je u bolnici nakon što ju je par navodno pokušao vratiti u njezin dom.

Na konferenciji za medije policija je rekla kako vjeruje da su bivši supružnici ubili i raskomadali još jednu mladu ženu te njezine ostatke ubacili u kamin.

Annika W. (33), kaže policija, pretrpjela je najgori mogući oblik psihičkog mučenja. Baš poput Susanne, i ona se javila na oglas za romantičnu vezu. Obje su žene premlaćene, zavezane i gažene.

Policija misli da je zločin imao više veze s moći, nego sa seksom. Angelika B. je navodno sve priznala pravdajući se da je samo slušala naredbe svojeg bivšeg muža. Ona ga se, kaže, bojala jer je i nju znao mučiti.

Daljnja istraga upućuje na to da možda postoji i žena koja je preživjela susret sa zločinačkim parom.

Izdvajamo