U ZATVORU VEĆ 40 GODINA

JEDAN OD NAJPOZNATIJIH ZLIKOVACA 20. STOLJEĆA NA SAMRTI! Psihopat u kritičnom stanju prevezen u bolnicu: 'Neće dovro završiti, pitanje je vremena'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 16.11.2017. u 08:45

File Photo: Convicted mass murderer Charles Manson is shown in this handout picture from the California Department of Corrections and Rehabilitation dated June 16, 2011 and released to Reuters April 8, 2012. REUTERS/CDCR/Handout via REUTERS/File Photo ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY. THIS PICTURE WAS PROCESSED BY REUTERS TO ENHANCE QUALITY. AN UNPROCESSED VERSION HAS BEEN PROVIDED SEPARATELY
California Department of Corrections and Rehabilitation / REUTERS

Charles Manson

 

Zloglasni vođa kulta i masovni ubojica Charles Manson, naručitelj ubojstva glumice Sharon Tate 1969., u bolnici je i njegovo se zdravstveno stanje pogoršava, piše u srijedu na informativnoj stranici TMZ koja citira neimenovani izvor.

Po tom izvoru, ubojica sa svastikom tetoviranom na čelu, star 83 godine, odveden je hitno u pratnji pet policajaca u bolnicu u Bakersfieldu, u Kaliforniji, prije tri dana. Ondje je podvrgnut nizu pretraga.

"Neće dobro završiti po njega", tvrdi izvor TMZ-a.

Po TMZ-u psihopat je hospitaliziran u siječnju kako bi bio operiran nakon intestinalnih lezija i unutarnjeg krvarenja, ali je ocijenjeno da je preslab te je vraćen u zatvor.

Jedan od najpoznatijih kriminalaca u SAD-u u zatvoru je već više od 40 godina.

Osuđen je na smrt 1971. s četiri svoja sljedbenika zbog ubojstva sedam osoba, među kojima Sharon Tate, koja je tada bila supruga redatelja Romana Polanskog i trudna osam i pol mjeseci, u kolovozu 1969.

Njihove su kazne kasnije preinačene u doživotnu robiju.

Manson je krajem 2014. zatražio dopuštenje da se oženi 26-godišnjom Afton Elaine Burton, do čega nije došlo.

Godine 2012. uložio jedan od bezbroj zahtjeva za prijevremenim oslobađanjem, koji mu je odbijen.

Mora čekati 2027. kako bi mogao uložiti novi zahtjev.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo