PREPUN PUTNIKA

JEDNA OD BIZARNIJIH NESREĆA OVE GODINE Vozač panoramskog busa bez krova malo se precijenio kod ulaza u tunel, ima ozlijeđenih!

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 23.06.2017. u 17:22

French police work near a double decker tour bus after an accident in a tunnel underpass injured tourists in Paris, France, June 23, 2017. REUTERS/Jean-Paul Pelissier
REUTERS

Četiri osobe su ozlijeđene u petak kada je panoramski turistički autobus prepun putnika zapeo o svod tunela u središtu Pariza, izvijestili su policija i vatrogasci.

Panoramski autobus bez krova zapeo je na početku tunela pod jednim od najljepših pariških mostova Alexandre III. na Seini. Nakon što je putnicima pružena pomoć otegljen je odande. Jedan je putnik u teškom stanju.

Autobus na kat turističke tvrtke Big Bus koja se bavi turističkim obilascima Pariza, zbog gužve i zatvorenih gradskih prometnica danas je preusmjeren s uobičajene rute.

Naime, u Parizu se raznim sportskim događanjima promovira kandidatura glavnoga francuskog grada za dobivanje domaćinstva Olimpijskih igara 2024. zbog čega su brojne gradske prometnice zatvorene.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr
Tagovi

Izdvajamo