ŽRTVA OBITELJSKOG NASILJA?

JEZIVA PRIČA O DJEVOJCI S LISICAMA DOBILA NOVI NASTAVAK Ona je pronađena i vraćena obitelji, ali su njezinog dečka pronašli mrtvog!

 
 Twitter

Djevojka s potrganim lisicama na rukama koja je usred noći zvonila na vrata kuća u Montgomeryju je dobro, objavila je policija.

Na vidjelo izlaze i detalji o ženi čije je pojavljivanje izazvalo strah i nelagodu stanovnika tog inače mirnog gradića u Texasu, piše Daily Mail.

Naime, njezin dečko ubio se u srijedu jednim hicem u glavu, potvrdila je policija.

Djevojka je sada sa svojom obitelji koja joj pomaže da prođe kroz teško razdoblje, rekao je Scott Spencer iz šerifova ureda.

O identitetu misteriozne žene se puno nagađalo, no sigurno je da nije riječ o 19-godišnjoj Caitlin Dennison koja je nestala još u siječnju u Renu u Nevadi i čija je sestra rekla da se tetovaže na dvjema ženama poklapaju.

Točan identitet mrtvoga muškarca također još treba potvrditi policija, no već sada se zna da je riječ 49-godišnjaku čija je djevojka 32-godišnjakinja koja je usred noći zvonila na vrata.

Google Maps
Četvrt u kojoj je žena zvonila po vratima

'Ona je zapravo iz Dallasa. Njih dvoje bili su u vezi. Istražitelji je još nisu ispitali do kraja jer je u stanju šoka', rekao je Spencer.

Zamjenik šerifa kazao je i da je policija u srijedu oko 11 sati pozvana na adresu 18400 Sunrise Pines Drive jer je jedan muškarac prijetio da će se ubiti. No kad su došli, već je bilo kasno te su samo mogli ustanoviti da je muškarac izvršio samoubojstvo. S obzirom da je kuća u kojoj se nalazio muškarac bila zaključana iznutra, policajci su morali provaliti te su ondje pronašli tijelo.

Muškarac je iza sebe ostavio oproštajno pismo koje je pomoglo da se rasvijetli identitet misteriozne žene i neke okolnosti čitavog događaja kao i da su samoubojica i tajanstvena djevojka živjeli zajedno.

Google Maps
Četvrt u kojoj je žena zvonila po vratima

Ime djevojke nije objavljeno jer se radi o žrtvi obiteljskog nasilje.

'Na snimkama nadzornih kamera se vidi da je žena na rukama imala lisice, no o tome tko ju je i zašto zarobio zasad još ne možemo govoriti', rekao je zamjenik šerifa Spencer.

John Bradley, jedan od susjeda u četvrti gdje je žena zvonila po vratima, rekao je da je ispred kuće samoubojice bio parkiran jedan bijeli kombi kojega su susjedi viđali i ranije po kvartu.

Detalji ovoga slučaja bit će objavljeni naknadno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:26