POTENCIJALNI KANDIDAT

JOE BIDEN GREŠKOM OBJAVIO DA JE UŠAO U UTRKU ZA PREDSJEDNIKA Bivši potpredsjednik sklon gafovima napravio još jedan: 'Nisam tako mislio'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 17.03.2019. u 11:41

Zagreb, 251115.Ured Predsjednika.Summit celnika zemalja jugoistocne Europe Brdo - Brijuni na kojem je gost americki potpredsjenik Joe Biden. Sastankom predsjedaju predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic i slovenski predsjednik Borut Pahor.Sudionici summita nakon sastanka dali su izjave za medije.Na fotografiji: Joe Biden.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongračić / CROPIX / CROPIX

Joe Biden

 

Joe Biden, bivši potpredsjednik u mandatu Baracka Obame sklon gafovima, čini se da je objavio svoju kandidaturu za izbore 2020. ali se zatim odmah ispravio, prenio je u nedjelju BBC.

"Poskliznuo" se dok se obraćao demokratima na večeri u svojoj rodnoj državi Delawareu.

"Rečeno mi je da me kritizira nova ljevica", kazao je. "Ja sam najkvalificiraniji od svih koji se natječu". Zatim se ispravio i rekao "od bilo koga tko bi se natjecao".

Publika je ustala i povikala "kandidiraj se Joe, kandidiraj", a Biden se nasmijao i rekao da "nije tako mislio".

Dok broj onih koji se nadaju ulasku u Bijelu kuću nastavlja rasti - službeno je u utrci najmanje 14 demokrata - Biden je sada zadnji veteranski političar koji će se očito uključiti u predsjedničku utrku.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo