PARAGVAJ

Još jedna žena tvrdi da ima Lugovo dijete

Paragvajski predsjednik sada ima pet dana da odgovori na zahtjev za testiranjem DNK radi utvrđivanja je li doista otac djeteta. Lugo je već dva puta bio prisiljen na testiranje, a tada je bila riječ o djeci koju je dobio dok je bio biskup
 AP

ASCUNCION - Hortensia Damiana Moran (40) postala je jučer već treća žena koja je od paragvajskog predsjednika, a nekada katoličkog biskupa, Fernanda Luga službeno zatražila da prizna da je otac njezina djeteta.

Moran, vjerska aktivistica koja je svojedobno bila angažirana u Lugovoj predizbornoj kampanji, tvrdnju da je predsjednik otac njezina 2-godišnjeg sina javno je iznijela još prije godinu dana, ali tada je rekla i da neće podnositi zahtjev za priznanje očinstva. Zašto se u međuvremenu predomislila, nije pojasnila, ali paragvajski predsjednik sada ima pet dana da odgovori na zahtjev za testiranjem DNK radi utvrđivanja je li doista otac njezina djeteta.

Lugo je već dva puta bio prisiljen na testiranje, a tada je bila riječ o djeci koju je dobio dok je bio biskup. (G. An.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:41