SPAŠENA

KAKO JE ISCJEDAK ZNOJA SPASIO ŽIVOT DEMENTNOJ GOSPOĐI 'Još prije par godina sačuvala ga je u staklenci, da nije to učinila, tko zna bi li bila živa'

 
 FACEBOOK

Starija žena koja boluje od demencije nestala je u američkoj saveznoj državi Floridi, a nakon što je zabrinuta obitelj sve prijavila policiji, u potragu za njom krenuli su šerif Justin Williams i njegov policijski pas.

Kujica Ally gospođu u nevolji pronašla je za manje od pet minuta, i to zahvaljujući staklenci s njezinim znojem!

Naime, s obzirom na bolest koja joj je dijagnosticirana, nestala žena još je prije dvije i pol godine sačuvala nešto vlastitog znoja u staklenci na koju je napisala osobne podatke. U staklenku je stavila jastučić koji je prije toga utrljala ispod pazuha, a upravo ju je preko toga mirisa u rekordnom roku locirala kujica.

Staklenka kakvu je imala ova Amerikanka može sačuvati miris i do sedam godina i puno je učinkovitija od, primjerice, odjeće nestale osobe jer se unutar staklenke miris pojednica neće miješati s mirisima drugih ljudi i mirisima iz okoline.

- Nakon što smo gospođu vratili kući, našu junakinju Ally počastili smo sladoledom od vanilije. Zaslužila je! - napisali su policajci na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:01