BEZ MANIRA

KAKO JE TRUMP JEDNOM GESTOM ZAMALO USPIO POKVARITI IDILIČNU SLIKU S MELANIJOM Nasmijani su hodali prema helikopteru, ali onda je on ugledao novinare

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.10.2018. u 20:31

U.S. President Donald Trump talks to reporters as he departs with first lady Melania Trump to tour hurricane damage in Florida from the White House in Washington, U.S., October 15, 2018. REUTERS/Jonathan Ernst
REUTERS

 

Kada su Donald i Melania Trump u ponedjeljak napustili Bijelu kuću, ispred koje ih je dočekala horda novinara, sve je izgledalo idilično.

Bili su nasmijani i držali se čvrsto za ruke, izgledali su kao da sramotni detalji preljubničke afere za koju se američki predsjednik optužuje nisu ostavili nimalo traga na njihov brak, no Donald Trump pobrinuo da baci pokvari tu naizgled savršenu sliku.

Trumpovi su se zaputili prema helikopteru, kojim su trebali odletjeti prema Georgiji i Floridi u posjet područjima ugroženima nakon nedavnog uragana Michael, no prije toga je predsjednik odlučio prići okupljenim novinarima.

Želio je prokomentirati medijski nastup njegove supruge, koja je nedavno ABC-u dala ekskluzivni intervju u kojemu je progovorila o njegovim aferama, no vješto izbjegla reći nešto sadržajno, te vlastito pojavljivanje u emisiji 60 minuta.

Komplimentirao je sebi za intervju, a nije propustio pohvaliti niti suprugu.

 

- Zar nije bila sjajna na televiziji neku večer, nisam ni ja bio loš, ali ona je napravila odličan posao, rekao je te se zadržao kako bi s novinarima prošao neke od aktualnih tema.

Melania je smješeći se samo mahnula novinarima no nije bila zainteresirana za razgovor. Padala je kiša, a Trump je nosio kišobran, no nije se potrudio da njegova supruga ne pokisne, bio je potpuno fokusiran na novinare. Kada su nastavili hodati prema helikopteru, Melania ga je pokušala uhvatiti za ruku, no obzirom da je već u ruci držao crvenu kapu šiltericu morala je odustati od toga nauma, pa ga je samo uhvatila za nadlakticu.

Još jednu neugodnu situaciju, o kojima smo ranije pisali, tako je izbjegla Melania Trump, a, kako prenose američki mediji, nelagodna interakcije nije bila toliko čudna kao što je bila u prijašnjim slučajevima.

U.S. President Donald Trump departs with first lady Melania Trump to tour hurricane damage in Florida from the White House in Washington, U.S., October 15, 2018. REUTERS/Jonathan Ernst
REUTERS
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo