ODBILI MU JAMČEVINU

'KAKO SI MOGAO? JA I MOJ SIN SMO TE HRANILI' Kaos na saslušanju za dvostruko ubojstvo, osumnjičenik poludio, rodbina ubijenih to nije mogla slušati

 
 WKMG / Screenshot

Damon Kemp (19), mladić iz Floride, optužen je za dvostruko ubojstvo svojih cimera, a na saslušanju je napravio pravi cirkus.

Kemp je u kolicima dovezen na saslušanje, a onda je počeo urlati i praviti grimase pred cijelim sudom.

Kemp je optužen da je u noći s četvrtka na petak upucao dvojicu svojih vršnjaka Treya Inghrama i Jordana Padena u Daytona Beachu.

Inghram je bio mlada boksačka nada i student na sveučilištu Bethune-Cookman, a ranije se bavio i američkim nogometom. Njegova obitelj rekla je kako je Inghram primio Kempa u svoj stan te mu dozvolio da tamo boravi besplatno, piše Click Orlando.

U noći s četvrtka na petak izbila je pucnjava u stanu, no tijela mladića policija je pronašla tek u petak navečer, obzirom da nitko od susjeda nije želio prijaviti pucnjavu, a do Kempa su došli slučajno jer su ga uhitili za provalu i napad u drugom slučaju.

U nedjelju ujutro priveden je na saslušanje, a na sud je uletio u invalidskim kolicima te mahnito uzvikivao: 'Bože!' uz sulude grimase.

Također, nije se prestao derati ni dok mu je sudac čitao optužnicu, no njegova predstava nije impresionirala suca koji je odbio jamčevinu.

Kempova predstava duboko je potresla obitelji ubijenih koji nisu mogli suspregnuti suze.

- Day-Day, zašto si to napravio Treyu? Hranila sam te, Trey te je hranio! Dozvolio ti je da živiš kod njega bez da plaćaš stanarinu, zašto si mu to napravio, uzviknula je majka ubijenog, a onda se potpuno slomila i u suzama napustila sudnicu.

Istraga je u tijeku, a policija zasad ne zna koji je bio motiv dvostrukog ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:09