LJUBOMORA

'KAKO SI SE TO OBUKLA!?' Mladić upucao svoju djevojku, pokušao je policiji prodati smiješnu priču, ali na kraju je ipak procijedio istinu

 
Ilustracija
 Profimedia, Panthermedia

Martin Larney, 22-godišnji stanovnik grada Mese u američkoj saveznoj državi Arizoni, uhićen je u ponedjeljak zbog sumnje da je usmrtio svoju djevojku Alinu Duwyenie (22) jer ga je uzrujao njezin odabir odjeće, piše USA Today.

Policija grada Mesa u nedjelju je odgovorila na poziv o slučajno ispaljenim hicima u stambenom naselju. Kada su došli na mjesto incidenta, otkrili su da je Duwyenie ustrijeljena te su brzo odvezli na hitnu pomoć, međutim djevojka je preminula u bolnici.

Muškarac koji živi u blizini mjesta incidenta rekao je policiji da je čuo glasan zvuk i Larneyjevo urlanje Duwyjenijenog imena. Kada je ušao u prostoriju uočio je da Larney drži žrtvinu glavu. Muškarac je potom pištolj prebacio u drugu sobu.

Larney na svjedočenju u policiji tri puta mijenjao priču o okolnostima smrti svoje djevojke.

Prvo je rekao da je kupio pištolj kako bi se zaštitio od uhoda. Larney je bio napunio pištolj te ga je ostavio u spavaćoj sobi nakon što je večer prije čuo sumnjiv zvuk izvan stana. Drugi put je rekao da je pištolj bacio preko kauča te da je pištolj u doticaju s podom opalio i ranio Duwyenie. Na koncu je rekao da je svoju djevojku upucao jer je bio ljubomoran i ljut zbog načina na koji se obukla.

Policiji je Larney rekao i da je već razmišljao o pucanju na svoju djevojku te da joj je pred glavom mahao pištoljem.

Pištolj kojim je usmrćena 22-godišnjakinja pronađen je u stanu.

Larneyja se tereti za ubojstvo s predumišljajem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:24