ČEKA GA OKO 2 GODINE ZATVORA

KONAČNI PAD NAJLJIGAVIJEG POLITIČARA Neutaživ seksualni apetit uništio mu je briljantnu karijeru, a danas je na sudu ronio suze i molio za oprost

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.05.2017. u 18:04

FILE PHOTO - Anthony Weiner, a former U.S. congressman from New York and current democratic candidate for New York City Mayor, listens to fellow candidates speak at a debate held at the Museum of Tolerance in New York, U.S. on August 14, 2013. REUTERS/Lucas Jackson/File Photo
Lucas Jackson / REUTERS

Bivši američki kongresnik Anthony Weiner priznao je u petak na sudu da je s maloljetnicom izmjenjivao seksualno eksplicitan sadržaj, a nakon toga se rasplakao dok se ispričavao djevojci u sudnici, piše AP.

Kontroverzni američki političar Anthony Weiner kojeg već godinama prate seksualni skandali, u petak se pojavio na sudu u New Yorku kako bi se suočio s optužbama za izmjenjivanje seksualno eksplicitnog sadržaja online putem sa 15-godišnjom djevojkom iz Sjeverne Karoline.

FBI je počeo istraživati Weinera u rujnu nakon što je djevojka za jedan tabloid ispričala da su nekoliko mjeseci izmjenjivali lascivne poruke te da ju je tražio da se skine pred kamerom. Ta je istraga dovela i do spornih emailova demokratske predsjedničke kandidatkinje Hillary Clinton kojoj je pisala njezina najvažnija i najpouzdanija asistentica Huma Abedin, Weinerova žena.

Former U.S. Congressman Anthony Weiner exits U.S. Federal Court, after pleading guilty to one count of sending obscene messages to a minor, ending an investigation into a
Brendan McDermid / REUTERS

Anthony Weiner odlazi sa suda u petak u New Yorku

 

Anthony Weiner na sudu je priznao kazneno djelo i nagodio se - pristao je da se neće žaliti na zatvorsku kaznu između 21 i 27 mjeseci, i morat će se prijaviti kao seksualni prijestupnik.

Nakon toga se u sudnici ispričao 15-godišnjoj djevojci i briznuo u plač. ‘Bolestan sam, ali za to što sam napravio nema izgovora’, rekao je.

ELIPSO

Izdvajamo