LEGENDARNA SNIMKA IZ TRGOVINE

KONAČNO OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA LOPOVA KOJI IZGLEDA POPUT ROSSA IZ PRIJATELJA Fanovi se razočarali: 'Zapravo uopće ne sliče...'

 
David Schwimmer, Abdulah Husseini (dolje desno)
 Twitter, policija u Lancashireu

Muškarac koji navodno sliči glumcu iz popularne serije 'Prijatelji', Davidu Schwimmeru, uhićen je nakon što se prije Božića nije pojavio na sudu, javlja Independent.

Policija u Lancashireu objavila je fotografiju Abdulaha Husseinija kad se nije pojavio na sudu u Blackpoolu, kamo je trebao doći zbog optužbi za krađu i prijevaru. Iako je zbog navodne sličnosti s Rossom iz Prijatelja njegova slika s nadzornih kamera postala viralna, sada se, nakon objave nove fotografije, vidi da on zapravo baš i ne izgleda poput zvijezde te serije.

36-godišnjaka su snimile nadzorne kamere 20. rujna, kad je navodno u Blackpoolu ukrao kaput, mobitel i novčanik.

Nakon što je policija u Blackpoolu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako on drži limenke piva, korisnici društvenih mreža su uočili njegovu sličnost s Rossom iz Prijatelja.

Husseini je optužen za krađu i prijevaru, a sudac je izdao nalog za njegovo uhićenje nakon što se nije pojavio na sudu 17. siječnja.

Nakon što su korisnici na društvenim mrežama govorili o sličnosti lopova i TV zvijezde, oglasio se i sam David Schwimmer, koji je na svom Twitter profilu objavio video snimku na kojoj se vidi kako žuri kroz trgovinu držeći limenke piva, a zatim naglo pogleda u nadzorne kamere, baš poput Husseinija.

'Policijo, kunem se da nisam ja. Kao što vidite, ja sam bio u New Yorku', našalio se Schwimmer i poželio sreću policiji u Blackpoolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:53