CIJELI GRAD ODAHNUO

KONAČNO PRONAŠLI UBOJICU I SILOVATELJA KOJI JE PUNE 22 GODINE SIJAO STRAH Policija je morala ispitati 17 tisuća ljudi da dođe do njega

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.01.2018. u 14:50

A policeman with a dog stands guard near a local school after reportedly several unidentified people wearing masks injured schoolchildren with knives in the city of Perm, Russia January 15, 2018. REUTERS/Maksim Kimerling
REUTERS

 

Policija je u Jekaterinburgu uhitila čovjeka za kojeg se sumnja da je pune 22 godine silovao i ubijao diljem ovog ruskog grada. Čovjek je prije uhićenja pokušao pobjeći iz zemlje, objavili su iz policijske uprave, prenose ruski mediji.

Pritvoreni muškarac je rođen 1970. godine, a serija njegov nedjela počela je 1992. godine, a trajala je sve do 2014. U ovom trenutku se i ne zna koliko je žena silovao i ubio. Iz ruske policije su potvrdili da je muškarac već jednom bio osuđen na 15 godina zatvora zbog silovanja i pljačke i da je pušten 2009. godine, tako da ne čudi da je imao svojevrsnu pauzu od nekoliko godina.

Osumnjičenik je već jednom bio predmet istrage istražitelja i u svezi ovih masovnih silovanja i ubojstava, ali s obzirom na to da je u posljednjih osam godina ispitano čak 17.000 ljudi, uopće ne čudi činjenica da su policajci u jednom trenutku došli i do njega.

Izdvajamo