TRAGEDIJA

KRENULI NA MORE, POGINULI POD KAMIONOM Strašan sudar na izlazu iz Mostara, vozač automobila zaspao pa s obitelji podletio pod tegljač

Prometna nesreća na izlazu iz Mostara
 Ž. Miličević / Dnevni avaz

Na magistralnoj cesti M-17 na izlazu iz Mostara u naselju Opine u sudaru osobnog automobila i kamiona poginule su dvije osobe, potvrdili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona za Dnevni avaz.

U automobilu su bile četiri osobe, a kako doznaje Avaz, krenuli su prema moru na odmor. Vatrogasci su morali rezati lim ne bi li izvukli unesrećene.

Smrtno su stradali muškarac koji je upravljao automobilom M. M. (56) i žena A. M. (47) iz Lukavca. S njima je u automobilu bila i 53-godišnja žena M. M., koja je zadobila teške tjelesne ozljede, i suvozač (49) za kojeg se još ne zna kvalifikacija ozljeda.

Vozač automobila najvjerojatnije je zaspao za upravljačem i podletio pod kamion kojim je upravljao M. B. (42) iz Mostara.

Dežurna tužiteljica potvrdila je da su stradali muškarac i žena u rodbinskoj vezi. Očevid i vještačenje automobila još je u tijeku, a u nedjelju će se obaviti obdukcija.

Ranije u noći s petka na subotu došlo je do još jedne prometne nesreće u BiH sa smrtnim ishodom. Dvije osobe poginule su na autocesti kod Kaknja, u mjestu Tičići, iza tunela.

- Dvije osobe su smrtno stradale, u nezgodi su sudjelovali putničko motorno vozilo Škoda i BMW. Ekipa Ministarstva unutarnjih poslova ZDK Sektora kriminalističke policije vrši očevid, pod nadzorom tužitelja - rekli su iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona za Avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:37