FATALNI SUSRET U KUPAONICI

LEWINSKY O SEKSU S CLINTONOM 'U jednom trenutku pitala sam ga želi li nastaviti. Do toga dana odustajao je kad bismo došli do kritične točke'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.11.2018. u 10:58

May 6, 2014 - Sixteen years after the Monica Lewinsky scandal, the former White House intern whose affair with President Bill Clinton led to his impeachment - is speaking out for the first time about her affair. PICTURED: Dec. 1, 1998 - US President BILL CLINTON and MONICA LEWINSKY., Image: 192908952, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Monica Lewinsky i Bill Clinton

 

U eseju koji je u utorak objavio časopis Vanity Fair, Monica Lewinsky (45) napisala je kako bi se, u slučaju da je ikad sretne licem u lice, ispričala Hillary Clinton (71) zbog afere koju je svojedobno imala s njezinim suprugom Billom Clintonom (72), bivšim predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država.

- Moje prve javno izgovorene riječi nakon skandala, iz intervjua koji sam dala Barbari Walters 3. ožujka 1999., bile su izravna isprika Billovoj kćeri Chelsei i gospođi Clinton. Da ikad sretnem Hillary, ponovno bih joj rekla koliko mi je iskreno žao zbog svega... Ne očekujem njihov oprost, ali želim da znaju koliko se loše osjećam zbog svega lošega što su doživjele zbog mene - napisala je Lewinsky, a prenio je NBC News.

Osim u eseju u Vanity Fairu, Monica je o seks skandalu progovorila i u dokumentarnom serijalu ''The Clinton Affair'', u kojemu je iznijela dosad nepoznate detalje o odnosu s Billom Clintonom. Lewinsky se, između ostaloga, prisjetila kako joj je bivši predsjednik darovao iglu za šešir i knjigu "Vlati trave" autora Walta Whitmana.

- Takva intimna knjiga ne daje se olako i bilo kome... Spomenuti poklon uvjerio me da između nas zbilja ima nečega, iako sam do tad dvojila, mislila sam kako sam možda sve samo umislila... Krenuli smo prema kupaonici, on mi je davao komplimente, ja sam uzvraćala i postajali smo sve intimniji... U jednom trenutku pitala sam ga želi li nastaviti - rekao je da želi, iako je u svim našim prijašnjim susretima odustajao kad bismo došli do te kritične točke - ovako je Monica opisala seks s Clintonom u kupaonici Ovalnoga ureda.

Plavu haljinu s mrljama od sperme Lewinsky je kasnije istoga dana nosila na jednoj večeri, ali tragove odnosa primijetila je, rekla je, tek nekoliko dana poslije, kad je haljinu ponovno isprobavala pred prijateljicom, koja ju je i nagovorila da je sačuva.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo