I ON SEBE ZOVE LOPOVOM?

Lopov liječnici ukrao torbu u kojoj je bilo 1000 konvertibilnih maraka i 5000 eura, međutim kako ih nije pronašao, uzeo je samo marke. Torbu je bacio

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Prijedorčanin Jasmin K. (23) uhićen je u četvrtak zbog sumnje da je liječnici B. D. ukrao torbu s pet tisuća eura, tisuću konvertibilnih maraka, mobilnim telefonom i drugim osobnim predmetima, pišu Novosti.

Krađa se dogodila u utorak u 19:50 sati na parkiralištu u Svetosavskoj ulici u Prijedoru. Liječnica je po ulasku u svoj automobil torbu stavila na suvozačevo mjesto. U tom je trenutku Jasmin K. prišao automobilu te je otvorio suvozačeva vrata i uzeo liječničinu torbu. Ona mu, međutim, nije dopustila da joj samo tako uzme torbe već je zgrabila torbe pa je nastupilo otimanje.

Jasmin K. je na koncu nadjačao liječnicu, otrgnuo joj je torbu te je pobjegao.

Liječnica je krađu prijavila policiji, koja se odmah dala u rješavanje slučaja. Policija je nakon dva sata potrage pronašla torbu koju je lopov bacio, a u kojoj je još uvijek bilo pet tisuća eura. Ti su novci prema svemu sudeći bili skriveni u bočnoj pregradi i lopov ga nije pronašao. Lopov je samo uzeo tisuću maraka.

Policija je u 2:30 sati u srijedu pronašla i lopova, koji je u svom posjedu imao 850 maraka koje je otuđio iz liječničine torbe. Ostatak je, rekao je, potrošio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:14