SPAŠENA DJEVOJČICA

MALA MONIKA JE LUTALA IZMEĐU KUĆA, A PRONAĐENA JE SASVIM SLUČAJNO Čovjek koji ju je prvi vidio na imanje je došao iz potpuno drugog razloga

 
 Ivan Perić / CROPIX / Facebook/MUP RS

U nedjelju je nakon devet dana pronađena djevojčica Monika Karimanović, koju je 20. prosinca na putu do škole oteo Ninoslav Jovanović poznat i kao 'Malčanski frizer'.

Monika je pronađena u selu Pasjača u blizini Niša, u kući Emila Živkića, koji je rekao da ju je vidio kako luta između kuća.

Večernje novosti pišu da je Živkić djevojčicu pronašao sasvim slučajno jer u svoju kuću u Pasjači dolazi tek povremeno, a inače živi u Nišu.

'On je u nedjelju došao na svoje imanje kako bi klao svinje. Odmah do njegovog imanja se nalazila napuštena kuća koja je pripadala njegovim susjedima koji su preminuli. Primijetio je da se unutra netko nalazi i odmah zvao policiju. On sada nije tu. Otišao je kući', ispričali su za Večernje novosti mještani.

Policija i dalje punom snagom traga za otmičarem djevojčice koji je i dalje u bijegu. Tvrde da znaju kuda se kreće te da su ga opkolili. Noćna potraga se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:48