NINOSLAV JOVANOVIĆ

MALČANSKI BRIJAČ ISPRIČAO JEZIVE DETALJE ZLOSTAVLJANJA MALE MONIKE Istražitelje je posebno šokirala jedna rečenica srpskog monstruma

 
Monika Karimanović, Ninoslav Jovanović
 Facebook/MUP RS / Ivan Perić/Cropix

Monstrum Ninoslav Jovanović, poznatiji i kao "Malčanski brijač", koji je uhićen nakon 17 dana intenzivne potrage, detaljno je opisao što se događalo u danima dok je u zatočeništvu držao 12-godišnju djevojčicu Moniku K.

Policijskim istražiteljima priznao je da je djevojčicu višekratno seksualno zlostavljao, a šišao joj je i kosu. U nekom trenutku ona je pokušala pobjeći, no Jovanović joj je tada, da je preplaši, zaprijetio da će joj ubiti oca.

Živio u šumi

Izopačeni Ninoslav uhićen je 5. siječnja na lokalnom malčanskom groblju. Tijekom saslušanja policiji je detaljno opisao sve što je radio, računajući valjda da bi si suradnjom s istražiteljima mogao stvoriti olakotnu okolnost na sudu, piše Blic.

Otkrio je tako da je obiteljsku kuću napustio u lipnju zbog neslaganja s roditeljima. Živio je u šumi i hranio se povrćem s obližnjih polja. Tada je ukrao i automobil Fiat Punto, čije je ključeve našao dok je na imanju svog rođaka tragao za granom.

- U naselju Brzi Brod nasumičbo je izabrao Moniku koju je na perfidan način naveo da uđe u automobil, tvrdeži da je novi elekltričar u školi i ne zna kojim smjerom treba ići. Djevojčica mu je povjerovala i ušla u vozilo, a onda je primijetila da automobil ne ide u smjeru škole. Kada ga je pitala gdje idu, izrekao je novu laž - da je njen otac ukrao neke dragocjenosti te je zato došao oteti je, dok otac ne vrati ukradeno - ispričao je Blicu izvor blizak istrazi.

Ukradenim automobilom došli su nadomak zemunice kod Malčanske petlje. Jovanović je policiji priznao da je te noći ošišao, te seksualno zlostavljao dijete, a noćili su u vreći za spavanje u improviziranom šatoru.

- Htio je nastaviti putovanje autom, ali je udario u stablo pa ih je morao ostaviti. Krenuli su pješpke, prugom ka Svrljigu koja je zatvorena zbog rekonstrukcije. Tamo ih je, kod Niševca, 21. prosinca vidio jedan čovjek ali mu ništa nije bilo sumnjivo jer se još nije znalo za otmicu. Preko sela Palilula došli su u Svrljiški Miljkovac gdjer su noćili. Djevojčici je dao turšiju za večeru. Ujutro je od jednog mještanina zatražio vode, slagavši da je pošao po drva te mu se pokvario kamion - ispričao je izvor.

Otmičar i djevojčica tada su otišli prema selu Orešac, jer je monstrum znao da tast njegovog brata tamo ima kuću koja je prazna. Djevojčica je i iz te kuće pokušala pobjeći, no bezuspješno.

Molila i plakala

- Ušuljali su se us talu, a Jovanović je provalio u susjednu kuću odakle je ukrao ribu i kolače. Tu je opet šišao i zlostavljao djevojčicu. Ona je sama izašla na ulicu ali ju je Jovanović sustigao i vratio. Izbezumljena Monika plakala je i molila da ju pusti, ali je Jovanović zaprijetio da će joj ubbiti oca - priča izvor beogradskog lista.

Za policijsku potjeru Jovanović je saznao tek 25. prosinca, kada je primijetio helikopter. Nastavio je ka selu Balenovac u okolini Knjaževca, potom ka Pasjači, a tražio je napuštene kuće za koje je znao da nema nikoga. Tako su došli do jedne kuće, no ujutro je naišao vlasnik Emil Živić. Prestravljeni zločinac tada je pobjegao, a djevojčica je spašena.

Nis, 030120.
Srbijanska policija intenzivno traga za Ninoslavom Jovanovic, zvanim Malcanski berberin, osudjivanim pedofilom nakon sto je oteo djevojcicu Moniku Karimanovic.
Na fotografiji: Kuca u selu Pasjaca u kojoj je pronadjena Monika Karimanovic.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / CROPIX
kuća u kojoj je pronađena Monika Karimanović

Nakon saslušanja Ninoslavu Jovanoviću određen je jednomjesečni pritovr zbog sumnje da otmicu i silovanje. Iako je seksualno zlostavljanje priznao, policajcima je rekao kako ne smatra da se radilo o silovanju.

Nis, 030120.
Srbijanska policija intenzivno traga za Ninoslavom Jovanovic, zvanim Malcanski berberin, osudjivanim pedofilom nakon sto je oteo djevojcicu Moniku Karimanovic.
Na fotografiji: Kuca u selu Pasjaca u kojoj je pronadjena Monika Karimanovic.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / CROPIX
kuća u kojoj je pronađena Monika Karimanović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:40