KAO IZ HORORA

MANIJAK DJEVOJKU (24) S BEBOM DRŽAO KAO SEKSUALNU ROBINJU Pušten je dan nakon uhićenja, no tada je policija napravila pretragu kuće strave...

 
 Pender County Sheriff / WWAY

Muškarac iz Sjeverne Karoline optužen je da je u svom domu kao seksualnu robinju zatočio 24-godišnju majku i njenu bebu te je prisiljavao na spolne odnose.

James Bryan Peterson (54) uhićen je prošlog tjedna nakon što ju ženu s bebom, prema saznanjima policije, oteo ispred njihova doma i strpao u svoj kamionet.

Majka i beba spašeni su iz Petersonove kuće u gradiću Willardu u Sjevernoj Karolini nakon što je ona uspjela u jednom trenutku telefonom dozvati policiju te im javila da ih manijak u kući drži protiv njene volje.

Iz policije su izjavili kako je žena bila seksualna robinja Petersonu tijekom mjesec dana koliko je s djetetom bila zatočena u njegovoj kući.

Pender County Sheriff

Pritom ju je opetovano silovao koristeću električni šoker kako bi je primirio ili joj prijetio pištoljem.

Potvrdili su i kako su žena i dijete sada na sigurnom.

Peterson je inicijalno bio optužen za napad na ženu po dvije točke – za seksualno uznemiravanje te prijetnju vatrenim oružjem i dan nakon uhićenja bio je pušten iz pritvora uz jamčevinu od 20.000 dolara.

WWAY

No, nakon naknadne pretrage njegova doma prikupljeni su brojni dokazi te je Peterson je ponovo uhićen i kazneno prijavljen za trgovinu ljudima, otmicu, prisilno ropstvo i seksualno ropstvo, a jamčevina mu sada iznosi 2 milijuna dolara.

Istraga je i dalje u tijeku...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:59