SLUČAJ TRANSVESTITA

Marrazzo u samostan, panika u Rim

Berlusconi, koji je navodno htio pomoći guverneru Lacija, završio je u krevetu sa šarlahom

RIM - U samostan se povukao autosuspendirani guverner Lacija Piero Marrazzo, koga su četvorica karabinijera ucijenila upavši na njegov spoj s transseksualnom prostitutkom. Za razliku od pritvorenih ucjenjivača Marrazzo nije pod istragom, ali mu je karijera upropaštena, iako je premijer Silvio Berlusconi, kaže, poduzeo sve da ga spasi.

Ponuđeno Mediasetu

Naime, video snimak Marrazza u krevetu s isukanim transom ponuđen je zaista, preko milanske agencije Photo Masi, Mediasetovim televizijskim mrežama i Mondadorijevu tjedniku Chi - a Mediasetu i Mondadoriju je vlasnik Berlusconi. Iako tvrdi da se ne bavi svojim medijskim carstvom, ipak je baš Berlusconi telefonirao Marrazzu - prije negoli je skandal postao javan.

Po jednoj verziji da ga obavijesti da neće objaviti ništa i da će snimak uništiti (što je natjeralo poštene karabinijere u akciju, da ne propadne dokaz). Po drugoj da mu kaže da su (pošteni) karabinijeri upali u Chi i zaplijenili snimak, pa da Marrazzu spasa nema. U svakom slučaju, guvernera je zvao premijer iz Predsjedništva Vlade da ga obavijesti o podacima iz privatnog biznisa kojim se navodno ne bavi.

Berlusconi nije u samostanu nego u svojoj vili u Arcoreu, tvrde da ima šarlah i da zato ne ide u javnost. Moguće je da mu ga nije Berlusconi smjestio - ali preplitanje javne dužnosti i privatnog seksa prilično je simptomatično.

Neke važne ličnosti

U Rimu je panika, ali ne od suda, nego od tvrdnje da su četvorica uhićenih karabinijera već izmuzla i druge važne ličnosti koji se druže s transovima. Čiji će video još izići na vidjelo?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:17