U OHIU

MASAKR NA FARMI Pronađeno osam leševa u četiri različite kuće, policija uhitila cijelu obitelj: 'Proučavali su njihove navike, znali su kad spavaju'

 
Osam članova obitelji Rhoden koji su brutalno ubijeni u Ohiu
 Profimedia, Zuma Press - News

Četiri člana jedne obitelji uhićeni su jer ih se sumnjiči da su povezani s masakrom jedne druge obitelji na farmi marihuane u američkoj saveznoj državi Ohio.

Osam osoba u dobi od 16 do 44 godine pronađeno je mrtvo u četiri različite kuće na farmi u okrugu Pike. To se dogodilo 2016. godine.

Roditelji George “Billy” Wagner III (47) i Angela Wagner (48) uhićeni su zajedno s njihovim sinovima, 27-godišnjem Georgeom Wagnerom IV i 26-godišnjim Edwardom Jakeom Wagnerom. Optuženi su za planiranje i izvršenje ubojstava, ali i za druge prekršaje kao što su zavjera, korupcija, prikrivanje dokaza i ometanje pravosuđa.

Nov 13, 2018 - Pike County, Ohio, U.S. - The four members of the Wagner family, of South Webster, were taken into custody on Nov. 13, 2018 and are charged with planning and carrying out the murders of eight people in Pike County on April 22, 2016. PICTURED: From Left to Right: George
Profimedia, Zuma Press - News
Četiri člana obitelji Wagner koji su osumnjičeni za masakr osam osoba, članova druge obitelji, u Ohiu.

Jake Wagner je bio bivši dečko jedne od žrtava, 19-godišnje Hanne Rhoden, s kojom je u vrijeme ubojstva dijelio skrbništvo nad njihovom kćerkom.

Ona je pronađena mrtva u krevetu sa svojom četiri dana starom bebom. Novorođenče je preživjelo, kao i još dvoje djece na farmi (jedno u dobi od šest mjeseci, a drugo u dobi od tri godine).

'Istraga je pokazala da je su osumnjičeni pratili navike i svakodnevnu rutinu svojih žrtava. Njihovi su im domovi bili poznati, a znali su i gdje spavaju', rekao je tužitelj i dodao da je ovaj slučaj povezan i s opsesijom oko skrbništva nad djecom.

Utvrđeno je da je svaka od žrtvi preminula od rane od metka, a jedna od žrtava je upucana čak devet puta. Obdukcija je pokazala i da su se žrtve prije ubojstva borile protiv napadača. Na tri od četiri mjesta zločina je otkrivena marihuana.

Tužitelj je ova ubojstva opisao kao unaprijed planirana smaknuća, a vlasti će tek dati potpuna objašnjenja o motivima ovih zločina.

Državni tužitelj je prošle godine pozvao javnost da daju informacije o obitelji Wagner, njihovim vozilima i oružju. Wagneri su tada ustvrdili da se njih zlostavlja dok su pravi ubojice negdje u bijegu. Tada su Jake i Angela Wagner rekli da nemaju nikakve veze s ovim ubojstvima.

'Veselimo se danu kad će pravi krivci biti otkriveni i privedeni pravdi zbog ove strašne tragedije. I Wagneri se nadaju da će u idućim mjesecima biti poznate sve činjenice', rekao je nakon uhićenja njihov odvjetnik John Clark.

Ubijeni su 44-godišnji Kenneth Rhoden, 40-godišnji Christopher Rhoden, 37-godišnja Dana Rhoden, 20-godišnji Clarence “Frankie” Rhoden, 16-godišnji Christopher Rhoden Jr, 19-godišnja Hanna May Rhoden, 20-godišnja Hannah Gilley, 20, i 38-godišnji Gary Rhoden.

Nov 13, 2018 - Pike County, Ohio, U.S. - Victims killed on April 22, 2016 were: Christopher Rhoden Sr., 40, his ex-wife Dana Manley Rhoden, 37, and their three children, Hanna May Rhoden, 19, Christopher Rhoden Jr., 16, and Clarence
Profimedia, Zuma Press - News
Osam članova obitelji Rhoden koji su brutalno ubijeni u Ohiu

U vrijeme ubojstva je obitelj Wagner živjela u Ohiu, no nakon toga su se preselili na Aljasku. Zbog sumnje na prikrivanje ovog masakra uhićeni su i majke Billyja i Angele Wagner, piše Independent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:46