BIZARAN NAPAD

Medicinska sestra pronašla u krevetu mrtvu staricu, bila je zadavljena i pretučena, ali još veći šok je uslijedio kada je shvatila tko je ubojica

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.05.2019. u 14:41

An elderly woman walks with a nurse in an EHPAD (establishment for the housing of Elderly Dependant People) in Bordeaux, France, October 11, 2018. REUTERS/Regis Duvignau - RC1B43B43040
Regis Duvignau / REUTERS

Ilustracija

 

Žena koja ima 102 godine, osumnjičena je da je ubila svoju 92-godišnju susjedu u domu za stare i nemoćne u Chézy-sur-Marne na sjeveru Francuske.

Osumnjičena se sad nalazi u psihijatrijskoj bolnici. Prije nego što su je hospitalizirali, jednoj od njegovateljica rekla je da je ‘ubila nekog’, rekao je tužitelj.

Medicinska sestra u domu pronašla je žrtvu mrtvu u svom krevetu, s jakim povredama na licu, piše BBC. Kao uzrok smrti navodi se ‘davljenje i udarci u glavu’, zaključak je obdukcije.

Mrtvu su ženu pronašli malo iza ponoći u subotu. 102-godišnjakinja je bila ‘u vrlo uznemirenom stanju, zbunjena i rekla je njegovateljici da je nekoga ubila’, prenosi BBC. Trenutno prolazi psihijatrijsko vještačenje kojim će se odrediti je li bila odgovorna za svoje postupke.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo