BIZARAN NAPAD

Medicinska sestra pronašla u krevetu mrtvu staricu, bila je zadavljena i pretučena, ali još veći šok je uslijedio kada je shvatila tko je ubojica

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.05.2019. u 14:41

An elderly woman walks with a nurse in an EHPAD (establishment for the housing of Elderly Dependant People) in Bordeaux, France, October 11, 2018. REUTERS/Regis Duvignau - RC1B43B43040
Regis Duvignau / REUTERS

Ilustracija

 

Žena koja ima 102 godine, osumnjičena je da je ubila svoju 92-godišnju susjedu u domu za stare i nemoćne u Chézy-sur-Marne na sjeveru Francuske.

Osumnjičena se sad nalazi u psihijatrijskoj bolnici. Prije nego što su je hospitalizirali, jednoj od njegovateljica rekla je da je ‘ubila nekog’, rekao je tužitelj.

Medicinska sestra u domu pronašla je žrtvu mrtvu u svom krevetu, s jakim povredama na licu, piše BBC. Kao uzrok smrti navodi se ‘davljenje i udarci u glavu’, zaključak je obdukcije.

Mrtvu su ženu pronašli malo iza ponoći u subotu. 102-godišnjakinja je bila ‘u vrlo uznemirenom stanju, zbunjena i rekla je njegovateljici da je nekoga ubila’, prenosi BBC. Trenutno prolazi psihijatrijsko vještačenje kojim će se odrediti je li bila odgovorna za svoje postupke.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo