MEGXIT

MEGHAN JE BIJEG ISPLANIRALA I PRIJE UDAJE ZA HARRYJA?! 'Sad je riješen misterij skladišta u Torontu u koje je davno spremila hrpu svojih stvari'

    AUTOR:
    • Đenada Kučković

  • OBJAVLJENO:
  • 21.01.2020. u 19:25

(FILES) In this file photo taken on June 08, 2019 Britain's Meghan, Duchess of Sussex (L) and Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R) return to Buckingham Palace after the Queen's Birthday Parade, 'Trooping the Colour', in London. - The Canadian government has yet to decide whether it will assume the security costs associated with Prince Harry and Meghan Markle's decision to split their time between Canada and Britain, Prime Minister Justin Trudeau said January 13, 2020.
AFP

Ormar pun odjeće iz ere prije Harryja Meghan je spremila u skladište, a sad ga je vratila kući

Ozbiljan i suzdržan, princ Harry stigao je u hotel InterContinental O2 u Greenwichu na početak trodnevnog britansko-afričkog sastanka o investicijama.

- Mogu zamisliti što ste sve slušali i možda čitali u proteklim tjednima. Zato želim da istinu čujete od mene, koliko je s vama mogu podijeliti, ne kao princ ili vojvoda, nego kao Harry. Uvijek ću gajiti najdublje poštovanje prema baki, mojem vrhovnom zapovjedniku. Nadali smo se da ćemo moći i dalje služiti kraljici, Commonwealthu i mojim vojnim udruženjima, ali bez javnog novca.

To je, nažalost, nemoguće. Pomirio sam se s time, znajući da to neće utjecati ni na mene kao osobu ni na moju odanost. Kada smo se Meghan i ja vjenčali, bili smo uzbuđeni, puni nade i spremni služiti.

Iskreni govor

Zato me jako žalosti što je ovako završilo. Odluka da se supruga i ja povučemo nije bila lagana. Tome su prethodili mjeseci razgovora i godine izazova... I znam da nisam uvijek sve radio kako treba, ali što se ovog tiče, zaista nije bilo druge - rekao je princ u govoru koji dio britanske javnosti smatra iskrenim i emotivnim, a dio ga vidi samo kao pokušaj kontrole štete s mnogo fraza.

Iako se mnogima čini da je bilo dulje, Megxit je trajao samo 12 dana. Harry i Meghan više nisu kraljevske visosti. To nije neobično kada je Meghan u pitanju (tako je titulu izgubila i Diana) jer je titulu stekla brakom, no Harryjev gubitak titule povijesni je presedan jer je čak i Edvard VIII. nakon abdikacije ostao Njegova Kraljevska Visost. Sada moraju, što nikada nitko nije napravio u kraljevskoj obitelji, vratiti i 2,4 milijuna funti koje su porezni obveznici potrošili na obnovu njihove rezidencije Frogmore Cottage.

Teorija zavjere

- Harry je tužan, a to se vidjelo i tijekom njegova govora, ali i kad je došao na sastanak o investicijama - rekao je Arthur Edwards, stručnjak za kraljevsku obitelj, fotograf koji je pratio više o 200 kraljevskih putovanja u više od 120 zemalja, u emisiji “This Morning” na ITV-u. Uz ozbiljne analize i razmatranja, Megxit je bogat izvor bizarnih vijesti.

Jedna od njih stiže iz Kanade, gdje program ET Canada, citirajući “blizak izvor”, tvrdi da je Meghan Markle planirala Megxit i život u Kanadi i prije udaje za princa Harryja. Zato je, kažu, zadržala pun ormar svoje omiljene odjeće i spremila ga u skladište u Torontu. Proteklih dana ta je odjeća dopremljena u njezin privremeni dom u Vancouveru.

“U toj hrpi odjeće je niz stvari iz vremena kada je glumila u seriji ‘Face’. Nosi ih otkako se vratila na sjever, a dok je živjela na Otoku, nikad ih nije nosila”, tvrde autori s ET Canada. Čak su i nabrojali neke od odjevnih predmeta koji su ponovo u Meghaninoj garderobi: vestu s pletenicama boje bijele kave “Bea” brenda The Row, vrijednu 1350 američkih dolara, i zimsku jaknu, Barbourovu parku “Epler”, koja košta oko 325 dolara.

U toj je odjeći, naime, Meghan posjetila centar za žene u Vancouveru prošlog tjedna. Spominju se i crna kašmirska kapa i još jedna parka, brenda Soia&Kyo kojoj je cijena oko 530 dolara.

“Postavlja se pitanje je li se Meghan oduvijek željela vratiti u Sjevernu Ameriku”, navodi urednica online izdanja ET Canada Jamie Samhan i nagađa - “Možda je par uvijek želio imati dom u Kanadi”.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo