PRUŽALI OTPOR

MIGRANTI U ČAPLJINI OZLIJEDILI POLICAJCA Policija: 'Postaju sve agresivniji u ponašanju'

Ilustracija
 Robert Fajt / CROPIX

Jedan policajac ozlijeđen je te potom zadržan u Domu zdravlja u ponedjeljak rano ujutro, nakon uhićenja petorice migranata u Čapljini koji su prethodno izveli pljačku i krađu automobila, priopćio je MUP Hercegovačko-neretvanske županije navodeći kako migranti postaju sve agresivniji u ponašanju.

Oko 01.40 sati u noći na ponedjeljak policijski službenici Policijske uprave u Čapljini uhitili su pet stranih državljana, migranata, od kojih su trojica državljana Sirije te po jedan Libijac i Alžirac. Oni se, prema policijskome izvještaju, sumnjiče da su nešto iza ponoći izvršili razbojstvo u ugostiteljskom objektu brze hrane u Čapljini te od uposlenice otuđili određeni iznos novca.

Ukrali Mercedes

Sat vremena kasnije u ulici Braće Radić u Čapljini osumnjičeni su otuđili putničko motorno vozilo marke Mercedes.

Nakon toga su koordiniranom akcijom osumnjičeni locirani te su uz primjenu sile uhićeni. Oni su pružali otpor uhićenju te je jedan policijski službenik zadobio ozljede zbog kojih je zbrinut u Domu zdravlja u Čapljini.

Policija je nakon toga kod uhićenih pronašla određeni iznos novca te ukradeno putničko motorno vozilo.

Nakon što bude provedeno kriminalističko ispitivanje osumnjičeni će biti predani Službi za poslove sa strancima, naveli su iz MUP-a HNŽ-a dodajući kako migranti postaju sve agresivniji u ponašanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:40