UMRO U KLINICI ZA REHABILITACIJU

MILIJARDER KOJI SE OBOGATIO NA KRIPTOVALUTAMA I BIVŠI MUŽ VLASNICE BRENDA JIMMY CHOO IZGUBIO BITKU PROTIV OVISNOSTI Uzimao je 80 tableta dnevno...

 
 Profimedia, TEMP Rex Features

Milijarder Matthew Mellon (53), bivši suprug bivše kreativne direktorice i suosnivačice luksuznog brenda ženske obuće Jimmy Choo, Tamare Mellon, izgubio je bitku protiv ovisnosti dok je bio na rehabilitaciji u klinici u meksičkom gradu Cancun.

Mellon se niz godina borio protiv ovisnosti o OxyContinu, lijeku protiv bolova koji pada u skupinu narkotika - na što je trošio oko 100.000 kuna mjesečno, a uzimao je oko 80 tableta dnevno.

Godine 2016. prijavio se u kliniku za rehabilitaciju u Malibu i kazao novinarima kako je odlučio prestati.

- Ostat ću ovdje koliko god je potrebno - kazao je tada.

Njegov glasnogovornik potvrdio je smrt za Page Six i dodao kako je umro iznenada.

- Mellon je stekao bogatstvo kroz kriptovalute, pretvorivši investiciju od dva milijuna dolara u 1 milijardu. Iza njega je ostalo troje djece, Force, Olympia i Minty. Obitelj moli za privatnost u ova bolna vremena - piše u priopćenju.

Mellon je rođen u New Yorku u bankarskoj obitelji. Otac mu je bio osnivač Mellon banke, a njegova majka povezana s kompanijom Drexel investment. Tamaru Mellon, britansku modnu dizajnericu, oženio je nakon što su se upoznali na sastanku anonimnih alkoholičara.

Par se vjenčao u Blenheim palači 2000., a na proslavi su bili prisutni Liz Hurley i Hugh Grant, iako su samo tjedan dana prije objavili da se rastaju.

127527, EXCLUSIVE: Tamara Mellon, former Chief Creative Officer and co-founder of Jimmy Choo, a high-end shoe brand, debuts her line, 'Tamara Mellon' in New York City. The brand will offer a full range of apparel, shoes, handbags and accessories. It was first released in November 2013 to a select group of retailers in the United States and Europe. Here Mellon is pictured in her homes in both London and New York. New York, New York - Thursday October 2, 2014., Image: 208078240, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news

Mellon je prijatelj i s Elle Macpherson, Simonom i Yasmin Le Bon, modnim dizajnerom Valentino i Jade Jagger.

Par se razveo, a nedugo nakon toga, 2004. godine, započeo je vezu voditeljicom Noelle Reno, no njihova veza je unatoč objavljenim zarukama puknula 2008. godine.

U 2007. Mellon je oslobođen optužbi da je unajmio privatnog detektiva kako bi hakirao Tamarine mailove. Ona je pritom kazala kako je on draga no neuračunljiva osoba, te kako je nekad bio toliko odsutan duhom da ju je bilo strah ostaviti ga samog s njihovom kćeri.

Nakon toga Mellon je dobio dvoje djece sa svojom drugom suprugom Nicole Hanley prije nego li i s njom rastao 2015.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:45