OBITELJ U ŠOKU

MIRNO SUSJEDSTVO ŠOKIRAO BRUTALAN ZLOČIN, MAJKA I KĆER (11) UBIJENI U SVOM DOMU Posljednja objava ubijene na Faceu rasplakala obitelj

 
Elle i Laura Mortimer
 Laura Boon / FACEBOOK

Policija istražuje dvostruko ubojstvo organizatorice vjenčanja iz Gloucestera Laure Mortimer (31) i njezine kćerke Elle (11), piše Daily Mail.

Snage sigurnosti okruga Gloucestershire izašle su na teren u Ulici Dexter Way u Gloucesteru u ponedjeljak 28. svibnja u četiri sata i 50 minuta nakon što su susjedi čuli glasan prasak iz smjera kuće gdje su živjeli Laura i Elle Mortimer.

U ovom trenutku nije poznato je li Mortimerino dvoje mlađe djece bilo u kući kada su Laura i njezina kćer Elle ubijene.

"Probudila sam se u 4:30 kada sam čula glasan prasak. Nisam mu pridala puno pažnje jer se u (Ulici Dexter Way) odvijaju građevinski radovi. Bilo je puno glasnih prasaka, međutim ovaj je bio samostalan. Ostala sam budna još jedno dva sata i tijekom tog perioda nisam čula nijedan drugi prasak. No, šokiralo me kada je policija stigla. Ovdje su svi vrlo uljudni. Nisam ovo očekivala", rekla je 23-godišnja April McMillan koja živi u istoj ulici kao i Mortimerovi.

Dok policija istražuje što se u noći s nedjelje na ponedjeljak dogodilo u Gloucesteru, otkriveno je da je Laura Mortimer svega četiri dana prije smrti na svojem Facebook profilu objavila fotografiju svoje kćerke Elle kako se kasno po noći šminka ispred velikog ogledala. "Idem joj poželjeti laku noć, a ona se šminka. Takva princeza", napisala je Mortimer uz fotografiju.

Laurin otac Richard Mortimer (57) rekao je da ne može shvatiti zašto bi netko htio ubiti njegovu kćer. "Nije mi još sjelo. Ne znam puno o tome što se dogodilo. Laura je bila divna, vodila je svoju tvrtku, tvrtku za organizaciju vjenčanja Sweet Beginnings. Elle je upravo krenula u školu. Prelijepa djevojčica. Ne znam zašto bi netko to napravio", rekao je.

Mnoge osobe su odale počast Mortimer putem poruka. "U šoku sam i potpuno tužna zbog vijesti. Nemam riječi. Laura, žao mi je. Počivale u miru i ti i tvoja kći", napisala je Amy Harris.

"Počivale u miru Laura i tvoja prelijepa kći. Nama ženama si bila velika inspiracija", napisala je Sophie Mitchell. "Danas svoje bližnje zagrlite snažnije. Počivale u miru Laura i Elle. Kakva šteta", dodala je Sheryl Fish koja je često surađivala s Mortimer.

Vjeruje se da je Laura Mortimer bila udana za Chrisa Boona (28) te da je s njim imala dvoje djece. Ellin otac nije Boon. Policija je zbog povezanosti s dvostrukim ubojstvom uhitila 28-godišnjeg muškarca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:38