AVION SLETIO U VANCOUVER

MISTERIOZNA DRAMA NA PREKOOCEANSKOM LETU Kompletna posada se potužila da se loše osjeća, svi piloti i stjuardese završili u bolnici, putnicima ništa

 REUTERS

Prekooceanski let British Airwaysa iz San Francisca za London naprasno je prekinut nakon što se kompletna posada potužila da se osjeća loše. Avion je morao sletjeti u kanadski Vancouver, a svih 25 članova posade prebačeno je u bolnicu, piše Guardian.

Nevjerojatan je podatak da među bolesnima nije bio nijedan putnik, već samo članovi posade, uključujući i tri pilota. Nagađalo se da su se loše osjećali zbog udisanja nekakvog dima, ali potvrde za to još uvijek nema.

I dva putnika su preventivno prevezena u bolnicu, ali ubrzo su otpušteni nakon što su liječnici zaključili da je s njima sve u redu.

U British Airwaysu su odbili bilo što komentirati, čak nisu htjeli ni otkriti simptome na koje se posada tužila.

- Možemo samo potvrditi da je 25 naših djelatnika prevezeno u bolnicu.

Zrakoplov Airbus A380 promijenio je rutu nakon dva sata leta i okrenuo se prema Vancouveru. Lokalni mediji su fotografijama zabilježili trenutak kada su brojne ekipe prve pomoći dočekale avion.

- Zrakoplov je morao sletjeti nakon što se posada potužila da se loše osjeća. Žao nam je putnika, ali osigurat ćemo im hotelski smještaj i alternativne letove što je brže moguće - rekli su u British Airwaysu i najavili istragu oko incidenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:18