NERAZJAŠNJENA SMRT

MISTERIOZNA SMRT 'KIM KARDASHIAN ORGANIZIRANOG KRIMINALA' Predvodila je zloglasni odred ubojica, muškarce je izluđivala seksipilnim fotografijama

 
 Facebook Claudia Ochoa Felix

Jedna od glavnih vođa ubojitog narkobosa El Chapa, koju su zbog fizičke sličnosti s njom zvali i 'Kim Kardashian organiziranog kriminala', pronađena je mrtva u krevetu svojeg ljubavnika. Smatra se da je umrla pod nerazjašnjenim okolnostima.

Facebook Claudia Ochoa Felix

Claudia Ochoa Felix (35) navodno je predvodila jedinicu za ubojstva kartela Sinaloa, kojeg je predvodio Joaquin El Chapo Guzman, prije njegovog izručenja SAD-u.

Facebook Claudia Ochoa Felix

Zanosna brineta pronađena je mrtva u kući u Culiacanu, u sjeverozapadnoj meksičkoj državi Sinaloa.

Kako javljaju lokalni mediji, sumnjalo se i da je ova 35-godišnjakinja u noći kad je umrla imala problema s plućima. Naime, aspiracija se javlja kada netko udahne strani predmet poput tekućine, pa onda ona završi u plućima, što uzrokuje gušenje i smrt.

Facebook Claudia Ochoa Felix

Ipak, još nije jasno radi li se o ubojstvu ili o nesreći.

Lokalni mediji javljaju da je Ochoa Felix te noći izašla u noćni klub, nakon čega se vratila u kuću svojeg navodnog ljubavnika. On je rekao da ju je pokušao probuditi, a kad ona nije reagirala, pozvao je policiju.

Facebook Claudia Ochoa Felix

Njezino je tijelo prevezeno u forenzički laboratorij zbog obavljanja obdukcije, nakon koje bi trebale biti poznate okolnosti njezine smrti. Za sada je tužitelj Juan Jose Rios Estavillo rekao tek da su u njezinom tijelu pronađeni tragovi alkohola i drugih supstanci te da je uzrok smrti gušenje. Istraga se nastavlja.

Facebook Claudia Ochoa Felix

Ochoa Felix je radila i kao model, a smatralo se da je u vezi s Joseom Rodrigom Arechigom, koji je prije uhićenja i zatvaranja bio vođa bande povezane s kartelom u Sinaloi.

Nakon što je Arechiga uhićen, Ochoa Felix je postala vođa te ubojite skupine.

Neki su mediji pak izvještavali i da je bila udana za krijumčara droge u tom kartelu, kojeg su zvali 'El Chavo Felix', a s kojim je imala troje djece.

Facebook Claudia Ochoa Felix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:28