UBOJSTVA SE NASTAVLJAJU

MISTERIOZNA SMRT U CENTRU MOSKVE Rusi objavili da je ugledni ruski diplomat smaknut hicem u glavu, u Kremlju se čude: 'Ne znamo tko je taj čovjek'

 REN TV

Privatna ruska televizijska kuća REN TV objavila je da je jedan od vodećih ljudi iz kabineta ministarstva vanjskih poslova pronađen mrtav u svome stanu u centru Moskve, samo nekoliko sati poslije brutalna ubojstva Andreija Karlova, ruskog ambasadora u Turskoj.

Šokantnu vijest za sada nitko od službenih organa nije potvrdio, ali ni demantirao, a TV kuća ne otkriva ni izvor od kojeg su dobili informaciju.

'Tijelo je ležalo u kuhinji. Pucali su mu u glavu. Počinitelj je pištolj navodno ostavio ispod sudopera, a policija je pronašla dvije čahure. I supruga je bila u stanu za vrijeme ubojstva, ali nju nisu dirali', prenosi REN TV.

Neki ruski mediji pišu kako je ubijeni 56-godišnji Petr Polishkov bio zaposlen u Ministarstvu vanjskih poslova u odjelu zaduženom za Latinsku Ameriku. Radio je i kao diplomat u Boliviji.

Glasnogovorništvo iz Kremlja na upit britanskih novinara o ubojstvu samo je kratko komentiralo kako nikad nisu ni čuli za dotičnog službenika niti su igdje u ruskim medijima pročitali vijest o njegovoj smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:58