TEKSAS

MONSTRUM IZ POGRANIČNE POLICIJE Čuvara granice razotkrili kao serijskog ubojicu, u dva tjedna likvidirao je četiri prostitutke

 
 Police

Teksaška policija u subotu je uhitila pripadnika američke pogranične policije pod sumnjom da je u protekla dva tjedna ubio četiri žene.

Policajac Juan David Ortiz (35) koji je zaposlen u pograničnoj policiji desetak godina, otkriven je nakon što mu je pobjegla peta žrtva koja je alarmirala policiju.

Pronađen je dok se pokušao sakriti na parkingu u Laredu.

"Vjerujemo da su naši napori urodili snažnim dokazima protiv ubojice. Naša je zajednica sada od njega zaštićena", kazao je šerif okruga Webb Martin Cuellar.

Ortiz je u subotu optužen za četiri ubojstva, teške napade i protuzakonito zatočenje, kazao je teksaški državni tužitelj Isidro Alaniz u tvitu.

Identiteti četiri žrtve nisu objavljeni, a prema pisanju lokalnih medija u Laredu, mjestu 240 kilometara jugozapadno od San Antonija, radilo se o prostitutkama.

Trupla dvije žene otkrivena su ovog mjeseca u seoskom području okruga odbačena uz cestu, a druga dva pronađena su tijekom ovog vikenda na istom području.

Ravnatelj pogranične policije Andrew Meehan objavio je kako ta služba u potpunosti surađuje u istrazi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:24