OTROVAO IH

MONSTRUOZNI ANESTEZIOLOG UBIO ŽENU I KĆER Loptu za jogu napunio ugljičnim monoksidom i ostavio u autu, tvrdio je da želi ubiti zečeve

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.08.2018. u 00:00

A judge presides over court proceedings with no other people in the courtroom in a special trial in Hangzhou in east China's Zhejiang province Friday, April 13, 2018. All parties involved communicate by video conferencing and an AI-powered speech recognition cloud service tooke the role as the clerk., Image: 369430663, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Newscom
Profimedia, Newscom

Monstruozni anesteziolog ubio je svoju suprugu i 16-godišnju kćer tako što je veliku loptu za jogu ispunio ugljičnim monoksidom, doznaje se na sudu u Hong Kongu.

Suđenje monstruoznom ubojici prate kineski mediji. Tužitelji su rekli su da je Khaw Kim-sun ostavio loptu u prtljažniku automobila odakle je iscurio plin i ubio ih, piše BBC.

Pronađene su mrtve u zaključanom automobilu 2015. Policija je tad bila potpno zbunjena slučajem, a Khaw se izjasnio da nije kriv u dvije točke optužnice.

Obdukcijom je utvrđeno da su žena i najstarija kći umrle od trovanja ugljičnim monoksidom. Policija je pronašla loptu u prtljažniku žutog Mini Coopera gdje su otkrivena njihova tijela.

Tužitelji su rekli da je liječnik isplanirao ubojstvo supruge jer ga je navodno varala, a nije mu htjela dati razvod, piše South China Morning Post.

Međutim, i oni sumnjaju da je htio ubiti kćer. Mlađoj je kćeri navodno rekao da ostane kod kuće i dovrši domaću zadaću.

Svjedoci su rekli da su vidjeli Khawa, koji radi kao profesor na sveučilištu u Hong Kongu, kako puni dvije lopte za jogu otrovnim plinom.

On je kolegama pak rekao da planira ubiti zečeve plinom, ali prema izvještajima u više je razgovora s policijom davao kontradiktorne izjave. Policiji je jednom prilikom rekao da je htio ubiti štakore koji su se pojavili u kući.

Suđenje se nastavlja.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo