POLICIJA NE PAMTI OVAKAV SLUČAJ

MONSTRUOZNI ZLOČIN Ponudila besplatnu odjeću trudnoj tinejdžerici pa je zadavila i izrezala 9-mjesečnog dječaka iz utrobe

 
 Profimedia, Sciencephoto RF

Tinejdžerica trudna devet mjeseci pronađena je mrtva u Chicagu. Nakon što je zadavljena, dijete joj je nasilno izrezano iz maternice, zaključak je policije koja je u utorak 15. svibnja pronašla truplo iza jedne kuće u sjeverozapadnom djelu Chicaga.

Prema njihovim saznanjima 19-godišnja Marlen Ochoa-Lopez došla je 23. travnja na tu adresu nakon dogovora putem Facebooka sa ženskom osobom kojoj se ne navode ime, a koja joj je obećala pokloniti odjeću za bebu.

Od tada se 19-godišnja Marlen Ochoa-Lopez, puna tri tjeda vodila nestalom.

Upravo je tog dana hitna bolnička služba pozvana na istu adresu na poziv 46-godišnjakinje koja je tvrdila kako je rodila dijete kod kuće te da dijete ima problema s disanjem, javlja Chicago Sun Times, a tek rođeni dječak u kritičnom stanju i žena odvedeni su u bolnicu.

Liječnicima je odmah bilo jasno kako 46-godišnjakinja nije majka djeteta, a DNK testovi otkrili su kako je majka Marlen Ochoa-Lopez. Trag je vodio do kuće žene koja je tvrdila da je rodila, gdje je u srijedu 15. svibnja pronađeno truplo zadavljene tinejdžerice.

"Vjerujemo da je ubijena i vjerujemo kako je dijete nasilno izvađeno iz njene maternice nakon ubojstva", izjavio je novinarima glasnogovornik čikaške policije Anthony Guglielmi, javlja agencija Associated Press i dodao kako je dijete još uvijek u teškom stanju.

Cecilia Garcia koja zastupa obitelj Ochoa-Lopez izjavila je kako se Marlen vodila nestalom nakon što se nije vratila nakon škole i odlaska po besplatnu odjeću za dijete koje je čekala, no nisu znali gdje je po odjeću otišla.

Chicago police watch over a home on Wednesday, May 15, 2019, where the body of Marlen Ochoa-Uriostegui, 19, was found., Image: 433603339, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights *** US Newspapers Out ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA

Njezin suprug Yiovanni Lopez s kojim ima trogodišnjeg sina posjetio je novorođenče u vrlo teškom stanju u bolnici i nazvao ga Yadiel, kako ga je kanila nazvati njegova majka javlja Chicago Sun Times.

Osim 46-godišnjakinje još je nekoliko ljudi pritvoreno zbog ispitivanja kako bi se rasvijetlili svi detalji ovog gnjusnog zločina kakav Chicago ne pamti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:13