DUGO SKRIVANA TAJNA

MONSTRUOZNO OTKRIĆE U KOLIBI Umirovljenik sina držao u kavezu punih 20 godina, pa se brani: 'Bolestan je, svaki dan sam ga hranio'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.04.2018. u 10:50

Fire incident,Chuo-Ku,Tokyo,Japan, Image: 263084055, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Japanska policija uhitila je vremešnog muškarca (73) zbog sumnji da je punih 20 godina svoga sina držao u drvenom kavezu, piše BBC.

Yoshitane Yamasaki (42) rekao je da ga je zarobio u kavez jer je imao psihičkih smetnji i ponekad je bio nasilan, pišu tamošnji mediji.

Kavez visine metar i širine nešto manje od dva metra držao je u kolibi pokraj svoje kuće u gradu Sanda.

Nadležne službe zbrinule su njegova zlostavljanog sina, koji zbog boravka u skučenom kavezu pati od deformacije kralježnice.

Od siječnja je u nadležnosti službi za socijalnu srb te živi u zapadnom dijelu Japana.

Istražitelji vjeruju da je Yamasaki svoga sina u zatočeništvu počeo držati negdje u dobi od 16 godina, kada se on počeo čudno ponašati.

Yamasakijeva dugo skrivana tajna razotkrivena je tek prilikom posjeta gradskog dužnosnika njegovu domu.

U ovom trenutku umirovljeni Yamasaki pritvoren je pod optužbom da je svog sina zatočio na 36 sati 18. siječnja. U međuvremenu je vremešni Japanac navodno priznao zlodjela, istaknuvši da je svog sina hranio svaki dan te da mu je dopuštao da se kupa svaki drugi dan.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo