TEŽAK ŽIVOT

MRAČNA ISPOVIJEST'Osvojila sam srebro na SP-u, a sadaprodajem tijelo da prehranim obitelj'

 Screenshot YouTube

BUKUREŠT - Florica Leonida (27) svjetskoj je sportskoj javnosti poznata kao relativno uspješna rumunjska gimnastičarka, koja je svoju domovinu predstavljala na čitavom mnoštvu međunarodnih natjecanja na kojima je povremeno osvajala i medalje. Tako je na Svjetskom i Europskom prvenstvu osvajala srebro.

No, prije dvije je godine razotkrivena dotad potpuno nepoznata mračna strana njezina života.

Atraktivna se crnka gimnastikom prestala baviti jer od tog sporta nije jednostavno živjeti. Kao trener u Rumunjskoj moguće je zaraditi tek nekoliko stotina eura mjesečno, što nije dovoljno ni njoj samoj, a kamoli za siromašnu obitelj o kojoj nema tko brinuti.

Rumunjski mediji izvještavaju da je Florica pronašla izvor znatno lakše zarade tako što se uključila u lanac elitne prostitucije. Odselila je na kratko vrijeme u Njemačku da bi se zatim skrasila u Austriji. Trenutno radi u jednom bečkom kupleraju pod imenom Sascha Brown.

Kako je nedavno ispričala jedna njezina prijateljica, za samo jednu noć zaradi preko 1.200 eura. Najčešće se na njoj izreda pet do šest klijenata, nakon čega već sviće zora pa Florica odlazi nešto pojesti i odmoriti se. U poslijepodnevnim satima ide na ručak i u solarij, a navečer je ponovno na raspolaganju mušterijama.

Povremeno odlazi i na službeni put u Linz i Villach, gdje je najčešće čeka prava vojska uspaljenih klijenata.

Florica kaže da polovicu novca šalje svojima u Rumunjsku, dok ostatak troši na život u skupom Beču. 'Moram nekako spojiti kraj s krajem, radim što čovjek mora raditi', ispričala je prijateljici, čije su riječi prenijeli rumunjski mediji.

Njezin je potpuno novi identitet svojedobno razotkrio jedan potencijalni klijent, koji je Floricinu fotografiju uočio na web stranici austrijskog bordela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:34