STAVIČAN ZLOČIN

MUČKI UBILI SEDMOGODIŠNJEG DJEČAČIĆA JER NIJE ZNAO CITIRATI STIHOVE IZ BIBLIJE Prvo su ga tukli, a onda ga živog zakopali u 'lijes od snijega'

 
 Youtube screenshot

Gotovo godinu dana kasnije, policija je podnijela tužbu zbog smrti sedmogodišnjeg dječačića u Wisconsinu, koji je živ zakopan u snijegu. To mu je bila kazna jer nije znao recitirati 13 stihova iz Biblije.

Smrt Ethana Hauschultza dovela je do uhićenja tri osobe, među kojima su jedan tinejdžer i Ethanovi skrbnici Timothy Hauschultz i Tina McKeever-Hauschultz. Uhićeni tinejdžer je 15-godišnji sin Timothyja Hauschultza, javlja Independent.

'Timothy je Ethanu za kaznu naredio da nosi težak drveni trupac, težak otprilike kao dvije trećine tjelesne težine Ethana, a sve je promatrao Timothyjev 15-godišnji sin', priopćila je policija i dodala da je sve trajalo oko sat, sat i pol vremena. U tom je vremenu 15-godišnjak tukao, udarao i gurao Ethana. Više puta ga je gurnuo na tlo i na prsa mu stavio teško drvo.

'Stajao je na njemu dok je Ethan ležao licem u lokvi. Naposljetku ga je potpuno zakopao u snijeg. Timothy i Tina su ga kasnije odvezli u bolnicu, no tamo su ga liječnici mogli tek proglasiti mrtvim.'

Timothy Hauschultz je optužen za ubojstvo i još pet drugih prekršaja. Njegova je supruga optužena zbog toga što nije spriječila zlostavljanje dječaka te za namjerno sudjelovanje u tome.

15-godišnjak je pak optužen za ubojstvo i još šest prekršaja.

Tinejdžer je navodno policiji rekao da nije učinio ništa što bi Ethanu moglo uzrokovati tjelesne ozljede, no kasnije je rekao i da ga je udario oko sto puta. Priznao je i da je dječaka zakopao 'u njegov vlastiti maleni snježni lijes'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:23