ISTRAGA U TIJEKU

Muškarac iz Australije zrakoplovom odletio u Kinu nedugo nakon što je u zamrzivaču u njegovom stanu pronađeno tijelo žene

Ilustracija
 CHINE NOUVELLE / Sipa Press / Profimedia

Policija australska savezne države Novi južni Wales u četvrtak je objavila da se 36-godišnji muškarac koji je napustio Australiju nešto prije nego što je u zamrzivaču u njegovom stanu pronađeno truplo žene trenutno ispituje u policiji u kineskoj provinciji Sečuan, piše CNN.

Muškarac je s četverogodišnjakom i šestogodišnjakom u Kinu zrakoplovom otišao u utorak u 11:30 sati po lokalnom vremenu. Policija je za manje od 24 sata u stanu u predgrađu Sydneyja Pymbleu u zamrzivaču pronašla truplo žene. Ravnatelj odjela za ubojstva policije Novog južnog Walesa Scott Cook rekao je da su policajci ostali zatečeni prizorom u stanu.

Premda je policija još uvijek nije identificirala ženu iz zamrzivača, CNN-ovi suradnici iz 7News pišu da se vjeruje da je žena Kineskinja, da ima blizu 40 godina te da je supruga muškarca koji se trenutno nalazi na ispitivanju u policiji u Kini. Vjeruje se da su dva dječaka koji su s muškarcem otputovali u Kinu njihovi sinovi. Cook je rekao da su dječaci "dobro i na sigurnom".

Policija je u četvrtak putem objave za medije rekla da je stan u Pymbleu pretražila nakon dojave susjeda.

Nakon što su provalili u stan, policajci su u zamrzivaču pronašli tijelo žene.

Slučaj se trenutno istražuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:57