STRAVIČAN TRENUTAK

MUŠKARAC SE OBJESIO ISPRED KAMERE KOJA JE SVE PRENOSILA UŽIVO Servis koriste milijuni, a svrha mu je vrijeđanje: 'Panično smo zvali pomoć'

 Apple Inc Insults

Muškarac se objesio na Božić dok je sve prenosio uživo na web kameri putem foruma na koji ljudi dolaze 'kako bi se međusobno vrijeđali', javlja Daily Mail.

Tridesetdevetogodišnji fasader Gregory Tomkins iz Wallingtona u Engleskoj samoubojstvo je počinio na Apple Inc Insults 'chatu', koji ima šest milijuna korisnika diljem svijeta, a svrha im je da potiču korisnike da se međusobno vrijeđaju 'što više mogu'.

Kad se objesio, korisnici koji su to gledali uživo panično su zvali pomoć, a policija ga je u konačnici pronašla mrtvog oko tri sata popodne.

Tomkinsovo korisničko ime na tom forumu bilo je "Yakka", a drugi koji su bili u kontaktu s njim kažu da je im je rekao da mjesto na internetu koje je namijenjeno vrijeđanju 'nije pravo mjesto za njega'.

Jedan korisnik koji se predstavlja imenom "Putin" napisao je da je "Gregory Tomkins bio duhovit muškarac, radio je puno smiješnih stvari, ali da se često znao i uznemiriti zbog reakcija".

- Samo mislim da je bio jako usamljen i da je imao tešku prošlost o kojoj je često pričao. No uvijek je bio dobar, samo niste mogli procijeniti kakvog je raspoloženja kad bi se uključio u razgovor - naveo je korisnik.

Drugi korisnik koji je htio ostati anoniman rekao je za novine Sutton Guardian da je Gregory uvijek pričao kad bi se uključio.

- No ovaj put nije ništa pričao, samo je sjedio. I onda je učinio to što je učinio. Trebalo je svega 30 sekundi da dođe od točke gdje je sjedio do toga da je visio - opisao je korisnik situaciju koju je vidio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:14