NESRETNI DOBITNIK

NAJVEĆI LUZER PROŠLE GODINE Na lutriji je osvojio više od 11 milijuna eura, ali zbog kobne pogreške ostao je bez ičega: 'Ovo se nikad nije dogodilo'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 01.01.2020. u 17:29

Zagreb, 160312
Danas su u HRT-ovom studiju 8 predstavljene nove Loto djevojke, Jelena Glisic i Vanja Halilovic.
Na slici: Loto kuglice.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX

Ilustracija

 

Dobitnik jackpota u iznosu od 70 milijuna turskih lira (više od 11 milijuna eura) na novogodišnjoj lutriji za 2019. i nije bio toliko sretan jer se nije javio na vrijeme za preuzimanje nagrade pa je ostao bez novca.

Naime, dobitnik se trebao javiti u poslovnicu do 17 sati 31. prosinca 2019., no kako to nije učinio dobitak je poništen, a novci vraćeni turskome Ministarstvu financija, piše Daily Sabah.

Misteriozni dobitnik izazvao je velik interes turske javnosti te dospio i na naslovnice jer se nije odazivao javnim pozivima da podigne nagradu koja je izvučena 31. prosinca 2018. godine.

Po riječima dužnosnika Turske lutrije, koji ističu da dobitnik više i nema pravo na podizanje premije, ovo je prvi put da netko nije preuzeo dobitak.

Premija novogodišnje lutrije u Turskoj je za 2020. godinu iznosila 80 milijuna turskih lira ili oko 13 i pol milijuna eura.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo