TIJELO POSLANO NA OBDUKCIJU

NAKON SMRTI MLADOG KICKBOKSAČA IZ SL. BRODA, NOVA TRAGEDIJA NA SPORTSKIM TERENIMA U Subotici umrla djevojčica (13) na svom prvom odbojkaškom treningu

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 11.09.2018. u 16:31

 • Marko Djurica / REUTERS

  Ilustracija

  Trinaestogodišnja djevojčica M.M. kojoj je na treningu Ženskog odbojkaškog kluba “Subotica” pozlilo preminula je u gradskoj bolnici usprkos trosatnim liječničkim naporima da joj se spasi život, prenijeli su u utorak subotički mediji.

  Kako Radio televizija Vojvodine (RTV) neslužbeno doznaje, djevojčica je bila na prvom odbojkaškom treningu, a pozlilo joj je već nakon nekoliko minuta laganog skupnog zagrijavanja.

  Oni koji su se zatekli u dvorani odmah su reagirali i pritekli joj u pomoć. Na lice mjesta u rekordnom roku stiglo je i vozilo Hitne pomoći koje joj je ukazalo medicinsku pomoć i prevezlo je na Odjel za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja, navodi RTV.

  “Nastavljene su započete mjere kardiopulmonalne reanimacije, ali je i pored svih poduzetih dijagnostičko-terapijskih procedura koje su intenzivno poduzimane gotovo puna tri sata došlo do letalnog ishoda”, priopćili su iz bolnice.

  Tijelo preminule djevojčice bit će poslano na obdukciju u Klinički centar Vojvodine kako bi bio utvrđen uzrok smrti članice Ženskog odbojkaškog kluba “Subotica”.

  Prije tri dana, pod sličnim okolnosti, preminuo je Filip Matković, član Kickboxing kluba Omega iz Slavonskog Broda.

  Nekoliko sati nakon što mu je pozlilo tijekom meča na tradicionalnom kickboxing turniru “Posavina Open Odžak 2018.”, a usprkos borbi liječnika za njegov život, 16-godišnji mladić je preminuo.

  Izdvajamo