OPROŠTAJ NA TWITTERU

'NAPUSTIT ĆE NAS U 36. GODINI, BAŠ KAO I LADY DI I MARLEY' Slovenska državna tvrtka za autoceste neobičnom se objavom oprostila od naplatne postaje

 
 Printscreen / Twitter

“Još malo i zauvijek će otići najveća naplatna cestovna postaja. U mladim godinama bilo joj je ime Ljubljana zapad, a nakon toga Log. Napustit će nas u 36. godini starosti, kao na primjer Lady Di i Bob Marley. Ona je puno privredila. Novac je namijenila za izgradnju i obnovu autocesta. Naplatna postaja je već u društvu ostalih 36-godišnjaka koji su nas napustili”, ovim se dirljivim riječima slovenska državna tvrtka za upravljanje autocestama, DARS, putem Twittera oprostila od svoje najstarije napalatne postaje.

Da bi oproštaj bio upečatljiviji riječima su priložili i karikaturu na kojoj na oblacima sjede Lady Di i Bob Marrley s anđeoskim krilima i čekaju da im se pridruži naplatna postaja Lug. U slovenskim medijima odmah se povela rasprava da li su u DARS-u zaista ozbiljni i je li riječ o neprimjerenom potezu državne tvrtke.

Ova naplatna postaja nalazila se na dionici autoceste od Brezovice do Vrhnike. DARS je na ovaj način svoje korisnike obavijestio kako je sada na dijelu gdje je bila naplata ograničenje brzine 130 kilometara na sat umjesto dosadašnjih 60.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:04