SVJETLO NA KRAJU TUNELA

'NE USUDI SE NOGOM KROČITI VAN ĆELIJE' Procurili detalji o zatvorskom životu nogometne zvijezde i osuđenog pedofila

 
Adam Johnson
 Phil Noble / Action Images/REUTERS

Bivši engleski nogometaš i na šest godina zatvora osuđeni pedofil Adam Johnson (31) čuči u svojoj zatvorskoj ćeliji jer se boji da će si upropastiti priliku za uvjetno puštanje iz zatvora, piše Daily Mail.

Podsjećamo, bivši nogometaš Manchester Cityja i Sunderlanda 2016. je godine osuđen na šest godina zatvora zbog upuštanja u seksualnu aktivnost s 15-godišnjakinjom.

Sada, pak, njegova sestra Faye Johnson i drugi izvori tvrde da bi Johnson uz uvjete iz zatvora mogao izaći u ožujku ove godine. Faye je prvog siječnja ove godine na Twitteru objavila da se veseli mogućnosti da će 2019. godine njezin brat doći kući.

Johnson će ishoditi uvjetno puštanje iz zatvora ako odbor za uvjetno puštanje procjeni da bivši nogometaš neće ponoviti zločin za koji je osuđen i zatvoren. Izvor koji poznaje situaciju u zatvoru u kojem se nalazi Johnson rekao je za The Daily Star da se bivši nogometaš pokušava izbjeći probleme.

"Tjedni ga dijele od puštanja i on zna da bi ga i najmanja greška mogla skupo koštati", rekao je izvor. "On zna i da drugi zatvorenici to znaju pa se kloni problema i konflikta."

Svojevremeno se pričalo da bi Johnson htio nastaviti nogometnu karijeru i to u klubu Hartlepool United koji se natječe u engleskoj nacionalnoj ligi, petom razredu natjecanja. Međutim, izgleda da će Johnson prvo sa svojim prijateljima posjetiti Portugal i tamo odigrati nekoliko rundi golfa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:57