JEDVA PRIMJETNA 'SITNICA'

'NE ZNAMO ŠTO MU JE DOŠLO!' Objavili oglas za prodaju kuće, ali tek su rijetki odmah uočili detalj koji ondje nije trebao biti: 'Prodajete i njega?'

 
 Bell Real Estate

Na prvi pogled, ovaj oglas izgleda kao da prikazuje sasvim ugodnu kuću iz Melbournea koju su vlasnici odlučili prodati. Na jednoj od fotografija je kuhinja uređena rustikalnim stilom koja uistinu oduzima dah - ponajprije zbog ljepote, no onda i zbog jednog detalja koji je neke korisnike koji su pregledavali oglas čak malo prepao.

Na jednom dijelu kod ulaznih vrata u kuhinju viri, naime, mali dječak, kojeg se na prvu gotovo ne može primijetiti. No oni s 'okom sokolovim' komentirali su oglas i pitali se u šali "dolazi li dječak zajedno s namještajem".

Bell Real Estate

Obitelj je objasnila da se radi o njihovom 3-godišnjem sinu, a majka dječaka Jenny McAdam, koja je fotografirala kuhinju, jednostavno nije primijetila da je završio na fotografiji i mirno ju je priložila u oglasnik.

- Inače se mrzi fotografirati, tako da ne razumijem što mu je došlo. Jednostavno voli raditi sve što mu se kaže da ne napravi - rekla je gospođa McAdam za Daily Mail, napominjući da je sina uočila tek nakon što su joj na njega ukazali njezini prijatelji koji su pogledali oglas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:25