TYLER SKAGGS

NEOBJAŠNJIVA SMRT MLADOG SPORTAŠA (27) Otputovao je s klubom na utakmicu, a onda su u hotelu našli njegovo beživotno tijelo

 
 Nick Turchiaro / REUTERS/ USA TODAY Sports

Tyler Skaggs, 27-godišnji početni bacač američke bejzbolske momčadi Los Angeles Angels preminuo je u Teksasu gdje je s ekipom doputovao na ligašku utakmicu, objavio je klub u ponedjeljak.

"S velikom tugom javljamo da je Tyler Skaggs ranije danas preminuo u Teksasu", navodi se u objavi u kojoj se ne navodi uzrok smrti.

"Tyler jest, i uvijek će biti, važan dio obitelji Angelsa. Naše misli i molitve su s njegovom suprugom Carli i cijelom njegovom obitelji", poručili su iz kluba.

Američka bejzbol liga (MLB) otkazala je utakmicu koju su Angelsi trebali igrati protiv momčadi Teksas Rangersa.

Jul 1, 2019; San Diego, CA, USA; The San Diego Padres pay tribute to Los Angeles Angels pitcher Tyler Skaggs before a game against the San Francisco Giants at Petco Park. Mandatory Credit: Jake Roth-USA TODAY Sports     TPX IMAGES OF THE DAY - RC132E8607E0
Jake Roth / REUTERS/USA TODAY Sports

Policijska uprava u Southlakeu u saveznoj državi Teksas objavila je da su policijski službenici reagirali na poziv o muškarcu bez svijesti u sobi u hotelu Hilton.

Kada su policajci stigli u hotel, Skaggs nije davao znake života i na mjestu je utvrđena smrt.

"U ovom trenutku se ne sumnja na nasilnu smrt", stoji u izjavi policije.

Skaggs je rodom iz Južne Kalifornije, a u ligi je debitirao 2012. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:58