LONDON

NEPOZNATI NAPADAČ NOŽEM OZLIJEDIO ČETIRI OSOBE Na žrtve, koje je izabrao nasumce, nasrnuo je s leđa

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 31.03.2019. u 17:20

Westminster stabbing: Armed police surround Regent's Park mosque after man knifed to death nearby and 'attackers fled to place of worship'
Picture: Police cordon in place on Park Road, Westminster.
Armed police swooped on a mosque near Regent's Park in the hunt for suspects after a man was stabbed to death in central London on Thursday evening. A man was found with stab wounds at a housing block in Cunningham Place, Westminster, at about 6.15pm on Thursday. The suspects had fled the scene, police said.
The victim, believed to be in his early twenties, was treated in Elmton Court before being taken to hospital where he later died., Image: 423085786, License: Rights-managed, Restrictions: WORLDWIDE RIGHTS AVAILABLE. End users shall not licence, sell, transmit, or otherwise distribute any photographs represented by eyevine, to any third party., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Eyevine
Ilustracija / Profimedia, Eyevine

Londonska policija traga za muškarcem koji je u subotu navečer i nedjelju ujutro u sjevernom Londonu nožem ozlijedio četiri osobe.

Žena i trojica muškaraca nožem su napadnuti s leđa dok su mirno hodali Edmontonom. Agencije pišu da su svi prevezeni u bolnicu te da su dvije osobe kritično.

Policija smatra da napadi nisu povezani s terorizmom te da su žrtve, "čini se, izabrane nasumce", jer su bila same i ranjive.

Pretpostavlja se da je osumnjičeni djelovao sam te da bi se moglo raditi o osobi s mentalnim problemima, piše BBC.

Jedan je muškarac priveden pod sumnjom da je počinio zločine, no policija kaže da se istraga nastavlja kako bi se ustanovilo je li on uistinu počinitelj.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo