KLINCI ZA VOLANOM

NEZAMISLIVA TRAGEDIJA POTRESLA AMERIKU Dva brata ukrala ključeve bakina automobila i poginuli u prometnoj nesreći. Starijem je bilo tek 7 godina

 
 Twitter

Nezamisliva tragedija dogodila se u američkoj državi Missouri kada su poginula dva brata, u dobi od sedam i šest godina, nakon što su u bakinom automobilu doživjeli prometnu nesreću.

Za volanom Buick LaCrossea iz 2007. godine bio je nitko drugi nego stariji brat (7), čiji identitet nije objavljen, dok je šestogodišnjak sjedio na suvozačkom sjedalu. Vozio je velikom brzinom kroz polje i na cestu, izvijestila je lokalna televizija KMOV.

Sedmogodišnjak je u jednom tenutku izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste i poletio u zrak.

Prema pisanju lokalnih medija, vozilo je potom udarilo u ogradu, sletjelo na tlo, a zatim opet odskočilo u zrak. Zatim se Buick prevrnuo prije nego što je udario o stablo i završio na krovu. Zatim se i Buick i zapalio.

Nesreća se dogodila u petak u popodnevnim satima u okrugu Jackson, a o tome je izvijestio Darryl Forté, policijski načelnik okruga Jackson na Twitter profilu.

Darryl Forté na Twitteru je objavio fotografije koje prikazuju mnoštvo vatrogasnih kola i vozila Hitne pomoći u blizini nesreće, koja se dogodila u šumovitom području.

- Vjerujemo da je brzina kumovala nesreći i ovakvom ishodu. Ovo je, u najmanju ruku, nevjerojatno, doista potresno, rekao je Andy Bell, glasnogovornik policije Missourija.

Policija istražuje kako su dječaci došli do automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:22