ŠOKANTNO OTKRIĆE

NEZAPAMĆENI SLUČAJ UBOJSTVA U otmjenoj četvrti beskućnica u vreći za smeće pronašla odsječene ženske noge. Istraga je policiju odvela do brata

 HANZA MEDIA

Talijansku prijestolnicu potresa nezapamćeni slučaj ubojstva koji je započeo stravfičnim otkrićem u otmjenoj rimskoj četvrti Parioli gdje je beskućnica u vreći za smeće pronašla par odsječenih nogu koje pripadaju ženskoj osobi.

Policija je ubrzo pokrenula kriminalističku istragu koja ih je dovela do brata žrtve pronađene u smeću. Nakon sasušanja on je priznao ubojstvo.

Naime, snimke nadzornih kamera na obližnjem dućanu otkrile su muškarca koji je u ponedjeljak navečer nešto bacio u smeće.

Ubrzo su u drugoj kanti za smeće, koja se nalazi u blizini prve, pronađeni glava i torzo.

Žrtva i ubojica su identificirani kao Nicoletta i Maurizio Diotallevi. Prema navodima policije, do ubojstva je došlo nakon obiteljske svađe između brata i sestre, koji su dijelili stan u blizini kojega su pronađeni ljudski ostaci. Pretpostavlja se da je do svađe došlo zbog financijskih poteškoća brata koji je tražio novac sestre koja je bila zaposlena, za razliku od njega.

Sličan skandal potresao je Italiju prije dvije godine, kada je u pritoki rijeke Tiber pronađena noga, na kojoj je stajala tetovaža: 'Danas je dobar dan za umrijeti'.

Istraga je utvrdila da je noga pripadala strastvenom navijaču nogometnog kluba Lazio, koji je bio narkoman i otprije poznat policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:23