SLUČAJ RAZOTKRIO JUTARNJI

'NIJE NI ČUDO DA IM MLADI I OBRAZOVANI BJEŽE U INOZEMSTVO' I njemački mediji šokirani nepotizmom u zagrebačkoj Gradskoj upravi

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.01.2017. u 11:59

Zagreb, 251108.
Sjednica gradske skupstine.
Zoran Nevistic procelnik sluzbe za mjesnu samoupravu u gradskoj skupstini.
Foto: Goran Mehkek / Cropix
Goran Mehkek / HANZA MEDIA

Glava obitelji Zoran Nevistić rođen je 1954. godine u Tomislavgradu, BiH. Visoku stručnu spremu stekao je na zagrebačkom FSB-u

BERLIN - Brojni njemački mediji objavili su vijest o obitelji Nevistić, čijih je čak šestero članova zaposleno u zagrebačkoj Gradskoj upravi.

Njemačka novinska agencija DPA prenijela je priču koju je prije dva dana objavio Jutarnji list, koju predstavlja kao primjer nepotizma u Hrvatskoj.

VAŽNO JE ZVATI SE NEVISTIĆ U zagrebačkoj gradskoj upravi zaposlilo se čak šest članova iste obitelji - otac, majka, snaha, šogorica i dva sina!

- U Zagrebačkoj Gradskoj upravi čak šestero pripadnika jedne obitelji našlo se zaposleno na vodećim pozicijama: Za ocem obitelji stigli su njegova supruga, dva sina, šogorica i snaha, piše DPA.

- Kako se tri i pol godine nakon ulaska te države u EU većina radnih mjesta i dalje dijeli preko veze, mladi i obrazovani već godinama bježe u inozemstvo, piše u vijesti koju su prenijeli brojni ugledni mediji, od Frankfurter Allgemeine Zeitunga do Süddeutsche Zeitunga.

ELIPSO

Izdvajamo