SLUČAJ RAZOTKRIO JUTARNJI

'NIJE NI ČUDO DA IM MLADI I OBRAZOVANI BJEŽE U INOZEMSTVO' I njemački mediji šokirani nepotizmom u zagrebačkoj Gradskoj upravi

 Goran Mehkek / HANZA MEDIA

BERLIN - Brojni njemački mediji objavili su vijest o obitelji Nevistić, čijih je čak šestero članova zaposleno u zagrebačkoj Gradskoj upravi.

Njemačka novinska agencija DPA prenijela je priču koju je prije dva dana objavio Jutarnji list, koju predstavlja kao primjer nepotizma u Hrvatskoj.

VAŽNO JE ZVATI SE NEVISTIĆ U zagrebačkoj gradskoj upravi zaposlilo se čak šest članova iste obitelji - otac, majka, snaha, šogorica i dva sina!

- U Zagrebačkoj Gradskoj upravi čak šestero pripadnika jedne obitelji našlo se zaposleno na vodećim pozicijama: Za ocem obitelji stigli su njegova supruga, dva sina, šogorica i snaha, piše DPA.

- Kako se tri i pol godine nakon ulaska te države u EU većina radnih mjesta i dalje dijeli preko veze, mladi i obrazovani već godinama bježe u inozemstvo, piše u vijesti koju su prenijeli brojni ugledni mediji, od Frankfurter Allgemeine Zeitunga do Süddeutsche Zeitunga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:44