TOTALNI NERED

'NIKADA NEĆU ZABORAVITI LICE SPREMAČICE...' Kraj hotelskog prozora ostavio kobasice da se hlade, otišao u šetnju i doživio šok kad se vratio

 
 Facebook

Zbog bizarnog raspleta nesretnih događaja Nick Burchill punih 17 godina nije smio kročiti nogom u Fairmont Empress hotel u kanadskoj državi Victoriji. Razlog je pomalo bizaran - nesretni Kanađanin je omogućio galebovima da potpuno unište njegovu hotelsku sobu.

Punih 17 godina Nick se od srama nije htio pojaviti u luksuznom hotelu, ali je konačno ove godine skupio hrabrosti i napisao im pismo isprike u kojemu je objasnio što se događalo kobnog popodneva. Direktora hotela Nickovo pismo je poprilično nasmijalo i sa zadovoljstvom mu je ukinuo zabranu ulaska.

Prema riječima Nicka Burchilla, cijela drama je počela 2001. godine kada je došao na jedan poslovni sastanak. Sa sobom je ponio punu torbu kobasica i salama, ali kako frižider i klima u sobi nisu radili, Kanađanin se dosjetio kako bi delicije mogao ostaviti kod otvorenog prozora kako bi ostale svježe.

- Vani je bilo hladno, sigurno mi se neće pokvariti - mislio je Burchill koji je nakon toga otišao u šetnju. Šetnju koja je trajala 4-5 sati...

A kad se vratio u sobu, imao je što vidjeti. Deseci galebova uništili su u sobi sve što se moglo uništiti. Pomamili su se za delicijama, ali poslije nisu mogli pronaći put van i u sobi su napravili nezapamćeni nered.

- Sjećam se da sam hodao hodnikom, otvorio vrata i vidio unutra najmanje 40 galebova. Možete zamisliti kako mi je soba izgledala. Tepih, lampe, stolići... Sve je bilo uništeno!

Očajni Burchill više nije znao što napraviti, pa je odlučio podivljale galebove gađati cipelom. Ni to nije dobro završilo - cipela mu je odletjela kroz prozor!

- U jednom trenutku sam stvarno izgubio živce. Bacio sam cipelu u smjeru galeba i uspio sam ga potjerati kroz prozor. Međutim, ostao sam bez cipele - rekao je Burchill za CBC.

Nakon što je uspio potjerati galebove iz sobe, Burchill je odlučio ignorirati nered u sobi, praviti se glup i spremiti se za sastanak. Međutim, kako to obično biva u ovakvim situacijama, za Nicka je krenulo sve nizbrdo. U hotelu je nestalo struje i Nick je bio primoran tražiti pomoć od recepcije.

- Nikad neću zaboraviti lice spremačice kada je ušla u sobu...

Šokirani Burchill je samo procijedio ženi 'oprostite' i pobjegao na večeru.

Poslije večere Nicka je dočekala poruka da su njegove stvari premještene u drugu sobu i da više nije dobrodošao u Empress.

Kanađanin je od srama samo nestao, ali nakon 17 godina odlučio je poslati u hotel pismo isprike i skrušeno ih pitati može li ponovno biti njihov gost. Na njegovo oduševljenje, brzo je stigao odgovor i on je bio pozitivan.

- Ne samo da je dobrodošao, već mu želimo priopćiti da klima radi savršeno i da svoje kobasice može slobodno ostaviti u sobi. Ostat će svježe i bez otvaranja prozora... - stoji u odgovoru direktora hotela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:16