ULOVILE GA NADZORNE KAMERE

'NISAM MOGAO VJEROVATI, PECAO JE PUNA TRI SATA!' Vlasnik luksuznog dućana zaprepašten dosad neviđenim lopovlukom: 'Došao je s dva ribička štapa...'

 
 Twitter / Victoria police

Policija u australskom Melbourneu traga za domišljatim lopovom koji se poslužio ribičkim štapom kako bi 'upecao' vrijednu Versaceovu ogrlicu s lutke u izlogu luksuznog dućana.

Policijski dužnosnici izjavili su kako se incident dogodio 24. veljače, nešto iza dva sata u noći. Objavljena je i snimka s nadzornih kamera koja prikazuje muškarca kako dolazi do trgovine te se oprezno ogledava po pustoj ulici.

Potom je napravio rupu u staklu izloga kroz koju je ugurao štap za pecanje i pokušao uloviti ogrlicu, javlja CNN.

- Izgleda da je "pecao" puna tri sata prije no što je uspio uhvatiti ogrlicu - izjavili su iz policije. Vlasnik dućana Steven Adigrati bio je šokiran scenom koju su zabilježile kamere.

- Nisam mogao vjerovati. Tri i pol sata se s dva različita štapa pokušavao domoći ogrlice. To je nevjerojatno - rekao je.

Procurio je i detalj koji bi mogao biti važan u istrazi - domišljati lopov za sobom je ostavio trag i to jednu od udica sa štapova s kojima je pokušavao dohvatiti nakit. Vriijednost ogrlice još nije objavljena.

Policija je zamolila građane da im pomognu u pronalasku počinitelja ovog djela. Riječ je o bijelcu u dobi od 40 do 50 godina koji je u vrijeme pljačke nosio plavu vjetrovku i sive hlače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:42